Kanawokki

Rated 4.333333333333333 stars out of 5
4.3
(3)

3 annosta

alle 15 min


Helppo kanawokki on arjen pikaruokaa! Sitä voi hyvin muunnella sen mukaan, mitä kaapista löytyy. Nuudeleiden määrää lisäämällä wokista riittää neljälle.

Ainekset      3:lle

450 g

hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita

2 rkl

rypsiöljyä

300 g

parsakaalia

1

paprika

200 g

vihreitä papuja (pakaste)

0,5 dl

vettä

- - -

90 g (1 pss)

pikanuudeleita (kananmakuinen)

5 dl

vettä (nuudeleiden keittämiseen)

Kanawokki on helppo tehdä.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön reilu puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy ja noin puolet broilerista. Kun se alkaa saada väriä, lisää loppu broileri. Paista kypsäksi.
  3. Huuhtele ja paloittele sillä välin parsakaali sekä paprika. Lisää ne pannulle, samoin pavut. Jatka paistamista parin minuutin ajan. 
  4. Lisää pannulle 0,5 dl vettä. Kuumenna wokkia vielä muutama minuutti, kunnes ruoka on kypsää. 
  5. Keitä sillä välin nuudelit: Kuumenna vesi (n. 5 dl). Kun vesi kiehuu, lisää nuudelit ja keitä kypsiksi ohjeen mukaan (noin 2 min). Valuta kypsät nuudelit ja lisää ne pannulle. 
  6. Mausta kanawokki halutessasi nuudelipussin mukana tulevilla mausteilla (tai tarjoa wokki sweet chili -kastikkeen kanssa).

 


Vinkit


  • Voit käyttää ohjeeseen tuoretta parsakaalia, mutta pääset vielä helpommalla, jos käytät pakastettuja parsakaalin kukintoja. 
  • Jos paistinpannu käy ahtaaksi, voit keittää pavut erikseen pussin ohjeen mukaan (n. 4 min) ja lisätä ne kanawokkiin lopuksi.


Kanawokki

Rated 4.333333333333333 stars out of 5
4.3
(3)

3 annosta

alle 15 min


Helppo kanawokki on arjen pikaruokaa! Sitä voi hyvin muunnella sen mukaan, mitä kaapista löytyy. Nuudeleiden määrää lisäämällä wokista riittää neljälle.

Ainekset      3:lle

450 g

hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita

2 rkl

rypsiöljyä

300 g

parsakaalia

1

paprika

200 g

vihreitä papuja (pakaste)

0,5 dl

vettä

- - -

90 g (1 pss)

pikanuudeleita (kananmakuinen)

5 dl

vettä (nuudeleiden keittämiseen)

Kanawokki on helppo tehdä.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön reilu puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy ja noin puolet broilerista. Kun se alkaa saada väriä, lisää loppu broileri. Paista kypsäksi.
  3. Huuhtele ja paloittele sillä välin parsakaali sekä paprika. Lisää ne pannulle, samoin pavut. Jatka paistamista parin minuutin ajan. 
  4. Lisää pannulle 0,5 dl vettä. Kuumenna wokkia vielä muutama minuutti, kunnes ruoka on kypsää. 
  5. Keitä sillä välin nuudelit: Kuumenna vesi (n. 5 dl). Kun vesi kiehuu, lisää nuudelit ja keitä kypsiksi ohjeen mukaan (noin 2 min). Valuta kypsät nuudelit ja lisää ne pannulle. 
  6. Mausta kanawokki halutessasi nuudelipussin mukana tulevilla mausteilla (tai tarjoa wokki sweet chili -kastikkeen kanssa).

 


Vinkit


  • Voit käyttää ohjeeseen tuoretta parsakaalia, mutta pääset vielä helpommalla, jos käytät pakastettuja parsakaalin kukintoja. 
  • Jos paistinpannu käy ahtaaksi, voit keittää pavut erikseen pussin ohjeen mukaan (n. 4 min) ja lisätä ne kanawokkiin lopuksi.


Kanawokki

Rated 4.333333333333333 stars out of 5
4.3
(3)

3 annosta

alle 15 min


Helppo kanawokki on arjen pikaruokaa! Sitä voi hyvin muunnella sen mukaan, mitä kaapista löytyy. Nuudeleiden määrää lisäämällä wokista riittää neljälle.

Ainekset      3:lle

450 g

hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita

2 rkl

rypsiöljyä

300 g

parsakaalia

1

paprika

200 g

vihreitä papuja (pakaste)

0,5 dl

vettä

- - -

90 g (1 pss)

pikanuudeleita (kananmakuinen)

5 dl

vettä (nuudeleiden keittämiseen)

Kanawokki on helppo tehdä.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön reilu puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy ja noin puolet broilerista. Kun se alkaa saada väriä, lisää loppu broileri. Paista kypsäksi.
  3. Huuhtele ja paloittele sillä välin parsakaali sekä paprika. Lisää ne pannulle, samoin pavut. Jatka paistamista parin minuutin ajan. 
  4. Lisää pannulle 0,5 dl vettä. Kuumenna wokkia vielä muutama minuutti, kunnes ruoka on kypsää. 
  5. Keitä sillä välin nuudelit: Kuumenna vesi (n. 5 dl). Kun vesi kiehuu, lisää nuudelit ja keitä kypsiksi ohjeen mukaan (noin 2 min). Valuta kypsät nuudelit ja lisää ne pannulle. 
  6. Mausta kanawokki halutessasi nuudelipussin mukana tulevilla mausteilla (tai tarjoa wokki sweet chili -kastikkeen kanssa).

 


Vinkit


  • Voit käyttää ohjeeseen tuoretta parsakaalia, mutta pääset vielä helpommalla, jos käytät pakastettuja parsakaalin kukintoja. 
  • Jos paistinpannu käy ahtaaksi, voit keittää pavut erikseen pussin ohjeen mukaan (n. 4 min) ja lisätä ne kanawokkiin lopuksi.