kakkuvuoka voidella ja korppujauhottaa huolellisesti.
1. Laitat nokare kiinteää margariinia (esimerkiksi leivontamargariinia) vuokaan.
2. Voitele kakkuvuoan sisäpuoli margariinilla yhden käden sormia apuna käyttäen. Tarkista, että jokainen kohta on voideltu. Korppujauho ei tartu voitelemattomiin kohtiin (kypsä kakku sen sijaan tarttuu).
3. Ripottele korppujauhoja ensin vuoan reunoille ja yläosiin. Pohja korppujauhottuu lähes itsestään.
4. Karistele ylimääräiset, vuoasta irtoavat korppujauhot pois. Näin vuoan pohjalle ei jää paksua korppujauhokerrosta (mikä näyttäisi ikävältä kypsän kakun päällä).
5. Älä koske korppujauhotetun vuoan sisäosiin enää käsin.
Vinkki
• Voit käyttää korppujauhojen sijaan vehnäjauhoja, jolloin kakun pinnasta tulee sileämpi. Karistele kuitenkin ylimääräinen jauho vuoasta huolellisesti.
Katso myös
kakkuvuoka voidella ja korppujauhottaa huolellisesti.
1. Laitat nokare kiinteää margariinia (esimerkiksi leivontamargariinia) vuokaan.
2. Voitele kakkuvuoan sisäpuoli margariinilla yhden käden sormia apuna käyttäen. Tarkista, että jokainen kohta on voideltu. Korppujauho ei tartu voitelemattomiin kohtiin (kypsä kakku sen sijaan tarttuu).
3. Ripottele korppujauhoja ensin vuoan reunoille ja yläosiin. Pohja korppujauhottuu lähes itsestään.
4. Karistele ylimääräiset, vuoasta irtoavat korppujauhot pois. Näin vuoan pohjalle ei jää paksua korppujauhokerrosta (mikä näyttäisi ikävältä kypsän kakun päällä).
5. Älä koske korppujauhotetun vuoan sisäosiin enää käsin.
Vinkki
• Voit käyttää korppujauhojen sijaan vehnäjauhoja, jolloin kakun pinnasta tulee sileämpi. Karistele kuitenkin ylimääräinen jauho vuoasta huolellisesti.
Katso myös
kakkuvuoka voidella ja korppujauhottaa huolellisesti.
1. Laitat nokare kiinteää margariinia (esimerkiksi leivontamargariinia) vuokaan.
2. Voitele kakkuvuoan sisäpuoli margariinilla yhden käden sormia apuna käyttäen. Tarkista, että jokainen kohta on voideltu. Korppujauho ei tartu voitelemattomiin kohtiin (kypsä kakku sen sijaan tarttuu).
3. Ripottele korppujauhoja ensin vuoan reunoille ja yläosiin. Pohja korppujauhottuu lähes itsestään.
4. Karistele ylimääräiset, vuoasta irtoavat korppujauhot pois. Näin vuoan pohjalle ei jää paksua korppujauhokerrosta (mikä näyttäisi ikävältä kypsän kakun päällä).
5. Älä koske korppujauhotetun vuoan sisäosiin enää käsin.
Vinkki
• Voit käyttää korppujauhojen sijaan vehnäjauhoja, jolloin kakun pinnasta tulee sileämpi. Karistele kuitenkin ylimääräinen jauho vuoasta huolellisesti.
Katso myös