Seuraa meitä

Kahden suklaan juustokakku

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

20 cm vuoka (12 palaa)

30min (valmistelut)

+ jähmettyminen 4 tuntia 

+ koristelu


Herkullinen kahden suklaan juustokakku valmistuu ilman liivatetta. Tämä hurmaava makea tarjottava on suklaanystävän unelma! Malta kuitenkin odottaa muutama tunti, jotta suklaa jähmettää kakun ja saat sen kauniisti irti vuoasta.

Pohja

150 g

suklaatäytekeksejä (esim. Oreo)

30 g

margariinia (sulatettu)

Tummempi suklaatäyte

200 g

tuorejuustoa (maustamaton)

0,75 dl

tomusokeria

2 dl

vispikermaa

200 g

leivontasuklaata (vähint. 44 % kaakaota)

Valkosuklaatäyte

200 g

tuorejuustoa (maustamaton)

0,5dl

tomusokeria

1 rkl

vanilliinisokeria

2 dl

vispikermaa

200 g

valkosuklaata

Koristeluun esim.


Suklaatäytekeksejä, vadelmia ja valkosuklaata

Kahden suklaan juustokakku valmistuu ilman liivatetta.

Pohja

  1. Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan vähintään 20 cm irtopohjavuoan pohjalle (kuten ruokajakoti.fi/Keksipohja+kakkuun+digestive-kekseista).
  2. Jauha suklaatäytekeksit murskaksi monitoimikoneella tai sauvasekoittimen teholeikkurilla
  3. Sulata margariini. Sekoita se keksimurskan joukkoon. Painele seos tiiviisti vuoan pohjalle. (Sipaise halutessasi vuoan reunat hyvin kevyesti rypsiöljyllä ja ripottele reunoille ohut kerros tomusokeria.)



Suklaatäyte


  1. Sulata suklaa (ruokajakoti.fi/Suklaan+sulatus). Jätä odottamaan.
  2. Laita tuorejuusto ja tomusokeri reilun kokoiseen kulhoon. Sekoita.  
  3. Lisää vispikerma. Vatkaa sähkövatkaimella lähes kermavaahdon kaltaiseksi kuohkeaksi massaksi.
  4. Lisää sulatettu suklaa. Sekoita hyvin.
  5. Kaada täyte keksipohjan päälle ja tasoita pinta.
  6. Anna jähmettyä jääkaapissa valkosuklaatäytteen valmistamisen ajan.



Valkosuklaatäyte


  1. Sulata valkosuklaa. Jätä odottamaan.
  2. Laita tuorejuusto, tomusokeri ja vanilliinisokeri kulhoon. Sekoita.  
  3. Lisää vispikerma. Vatkaa sähkövatkaimella lähes kermavaahdon kaltaiseksi kuohkeaksi massaksi.
  4. Lisää sulatettu valkosuklaa. Sekoita.
  5. Kaada valkosuklaatäyte varovasti tummemman suklaatäytteen päälle ja tasoita pinta. 



Jähmettyminen ja koristelu


  1. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 4 tunnin ajan
  2. Aseta kakku tarjoiluastialle. Irrota se vuoasta. Voit auttaa irtoamista pyöräyttämällä vuoan ja kakun välistä ohuella muovilastalla (vältä kuitenkin ylös alas -suuntautuvaa liikettä, jotta eri väriset kerrokset pysyvät siisteinä). 
  3. Koristele kahden suklaan juustokakku esimerkiksi suklaatäytekekseillä, vadelmilla ja valkosuklaalla. Huomioithan, että kuvassa olevat vaahtokarkit sisältävät liivatetta.


Katso myös

Seuraa meitä

Kahden suklaan juustokakku

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

20 cm vuoka (12 palaa)

30min (valmistelut)

+ jähmettyminen 4 tuntia 

+ koristelu


Herkullinen kahden suklaan juustokakku valmistuu ilman liivatetta. Tämä hurmaava makea tarjottava on suklaanystävän unelma! Malta kuitenkin odottaa muutama tunti, jotta suklaa jähmettää kakun ja saat sen kauniisti irti vuoasta.

Pohja

150 g

suklaatäytekeksejä (esim. Oreo)

30 g

margariinia (sulatettu)

Tummempi suklaatäyte

200 g

tuorejuustoa (maustamaton)

0,75 dl

tomusokeria

2 dl

vispikermaa

200 g

leivontasuklaata (vähint. 44 % kaakaota)

Valkosuklaatäyte

200 g

tuorejuustoa (maustamaton)

0,5dl

tomusokeria

1 rkl

vanilliinisokeria

2 dl

vispikermaa

200 g

valkosuklaata

Koristeluun esim.


Suklaatäytekeksejä, vadelmia ja valkosuklaata

Kahden suklaan juustokakku valmistuu ilman liivatetta.

Pohja

  1. Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan vähintään 20 cm irtopohjavuoan pohjalle (kuten ruokajakoti.fi/Keksipohja+kakkuun+digestive-kekseista).
  2. Jauha suklaatäytekeksit murskaksi monitoimikoneella tai sauvasekoittimen teholeikkurilla
  3. Sulata margariini. Sekoita se keksimurskan joukkoon. Painele seos tiiviisti vuoan pohjalle. (Sipaise halutessasi vuoan reunat hyvin kevyesti rypsiöljyllä ja ripottele reunoille ohut kerros tomusokeria.)



Suklaatäyte


  1. Sulata suklaa (ruokajakoti.fi/Suklaan+sulatus). Jätä odottamaan.
  2. Laita tuorejuusto ja tomusokeri reilun kokoiseen kulhoon. Sekoita.  
  3. Lisää vispikerma. Vatkaa sähkövatkaimella lähes kermavaahdon kaltaiseksi kuohkeaksi massaksi.
  4. Lisää sulatettu suklaa. Sekoita hyvin.
  5. Kaada täyte keksipohjan päälle ja tasoita pinta.
  6. Anna jähmettyä jääkaapissa valkosuklaatäytteen valmistamisen ajan.



Valkosuklaatäyte


  1. Sulata valkosuklaa. Jätä odottamaan.
  2. Laita tuorejuusto, tomusokeri ja vanilliinisokeri kulhoon. Sekoita.  
  3. Lisää vispikerma. Vatkaa sähkövatkaimella lähes kermavaahdon kaltaiseksi kuohkeaksi massaksi.
  4. Lisää sulatettu valkosuklaa. Sekoita.
  5. Kaada valkosuklaatäyte varovasti tummemman suklaatäytteen päälle ja tasoita pinta. 



Jähmettyminen ja koristelu


  1. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 4 tunnin ajan
  2. Aseta kakku tarjoiluastialle. Irrota se vuoasta. Voit auttaa irtoamista pyöräyttämällä vuoan ja kakun välistä ohuella muovilastalla (vältä kuitenkin ylös alas -suuntautuvaa liikettä, jotta eri väriset kerrokset pysyvät siisteinä). 
  3. Koristele kahden suklaan juustokakku esimerkiksi suklaatäytekekseillä, vadelmilla ja valkosuklaalla. Huomioithan, että kuvassa olevat vaahtokarkit sisältävät liivatetta.


Katso myös

Seuraa meitä

Kahden suklaan juustokakku

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

20 cm vuoka (12 palaa)

30min (valmistelut)

+ jähmettyminen 4 tuntia 

+ koristelu


Herkullinen kahden suklaan juustokakku valmistuu ilman liivatetta. Tämä hurmaava makea tarjottava on suklaanystävän unelma! Malta kuitenkin odottaa muutama tunti, jotta suklaa jähmettää kakun ja saat sen kauniisti irti vuoasta.

Pohja

150 g

suklaatäytekeksejä (esim. Oreo)

30 g

margariinia (sulatettu)

Tummempi suklaatäyte

200 g

tuorejuustoa (maustamaton)

0,75 dl

tomusokeria

2 dl

vispikermaa

200 g

leivontasuklaata (vähint. 44 % kaakaota)

Valkosuklaatäyte

200 g

tuorejuustoa (maustamaton)

0,5dl

tomusokeria

1 rkl

vanilliinisokeria

2 dl

vispikermaa

200 g

valkosuklaata

Koristeluun esim.


Suklaatäytekeksejä, vadelmia ja valkosuklaata

Kahden suklaan juustokakku valmistuu ilman liivatetta.

Pohja

  1. Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan vähintään 20 cm irtopohjavuoan pohjalle (kuten ruokajakoti.fi/Keksipohja+kakkuun+digestive-kekseista).
  2. Jauha suklaatäytekeksit murskaksi monitoimikoneella tai sauvasekoittimen teholeikkurilla
  3. Sulata margariini. Sekoita se keksimurskan joukkoon. Painele seos tiiviisti vuoan pohjalle. (Sipaise halutessasi vuoan reunat hyvin kevyesti rypsiöljyllä ja ripottele reunoille ohut kerros tomusokeria.)



Suklaatäyte


  1. Sulata suklaa (ruokajakoti.fi/Suklaan+sulatus). Jätä odottamaan.
  2. Laita tuorejuusto ja tomusokeri reilun kokoiseen kulhoon. Sekoita.  
  3. Lisää vispikerma. Vatkaa sähkövatkaimella lähes kermavaahdon kaltaiseksi kuohkeaksi massaksi.
  4. Lisää sulatettu suklaa. Sekoita hyvin.
  5. Kaada täyte keksipohjan päälle ja tasoita pinta.
  6. Anna jähmettyä jääkaapissa valkosuklaatäytteen valmistamisen ajan.



Valkosuklaatäyte


  1. Sulata valkosuklaa. Jätä odottamaan.
  2. Laita tuorejuusto, tomusokeri ja vanilliinisokeri kulhoon. Sekoita.  
  3. Lisää vispikerma. Vatkaa sähkövatkaimella lähes kermavaahdon kaltaiseksi kuohkeaksi massaksi.
  4. Lisää sulatettu valkosuklaa. Sekoita.
  5. Kaada valkosuklaatäyte varovasti tummemman suklaatäytteen päälle ja tasoita pinta. 



Jähmettyminen ja koristelu


  1. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 4 tunnin ajan
  2. Aseta kakku tarjoiluastialle. Irrota se vuoasta. Voit auttaa irtoamista pyöräyttämällä vuoan ja kakun välistä ohuella muovilastalla (vältä kuitenkin ylös alas -suuntautuvaa liikettä, jotta eri väriset kerrokset pysyvät siisteinä). 
  3. Koristele kahden suklaan juustokakku esimerkiksi suklaatäytekekseillä, vadelmilla ja valkosuklaalla. Huomioithan, että kuvassa olevat vaahtokarkit sisältävät liivatetta.


Katso myös