5 annosta
30 min (valmistelut) +
1 h 30 min (uunissa)
Kasvisruoka, Gluteeniton
Ainekset
5 annosta
1,3 kg
keräkaalia (valkokaali)
1
iso sipuli
3 kynttä
valkosipulia
2 rkl
rypsiöljyä
- - -
8 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio (tai lihaliemikuutio)
1,5 dl
puuroriisiä
1,5 dl
soijarouhetta (tumma)
0,5 dl
siirappia
1 rkl
meiramia (kuivattu)
1 tl
oreganoa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
2 rkl
soijakastiketta
2 rkl
voita tai margariinia
Lisäksi: Puolukkahilloa
Ohje
Paista 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 1,5 tuntia. Peitä vuoka kevyesti leivinpaperilla tai foliolla paistamisen loppupuolella, jotta pinta ei tummu liikaa (tarkista, että leivinpaperi ei osu uunin vastuksiin).
Vinkit
5 annosta
30 min (valmistelut) +
1 h 30 min (uunissa)
Kasvisruoka, Gluteeniton
Ainekset
5 annosta
1,3 kg
keräkaalia (valkokaali)
1
iso sipuli
3 kynttä
valkosipulia
2 rkl
rypsiöljyä
- - -
8 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio (tai lihaliemikuutio)
1,5 dl
puuroriisiä
1,5 dl
soijarouhetta (tumma)
0,5 dl
siirappia
1 rkl
meiramia (kuivattu)
1 tl
oreganoa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
2 rkl
soijakastiketta
2 rkl
voita tai margariinia
Lisäksi: Puolukkahilloa
Ohje
Paista 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 1,5 tuntia. Peitä vuoka kevyesti leivinpaperilla tai foliolla paistamisen loppupuolella, jotta pinta ei tummu liikaa (tarkista, että leivinpaperi ei osu uunin vastuksiin).
Vinkit
5 annosta
30 min (valmistelut) +
1 h 30 min (uunissa)
Kasvisruoka, Gluteeniton
Ainekset
5 annosta
1,3 kg
keräkaalia (valkokaali)
1
iso sipuli
3 kynttä
valkosipulia
2 rkl
rypsiöljyä
- - -
8 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio (tai lihaliemikuutio)
1,5 dl
puuroriisiä
1,5 dl
soijarouhetta (tumma)
0,5 dl
siirappia
1 rkl
meiramia (kuivattu)
1 tl
oreganoa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
2 rkl
soijakastiketta
2 rkl
voita tai margariinia
Lisäksi: Puolukkahilloa
Ohje
Paista 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 1,5 tuntia. Peitä vuoka kevyesti leivinpaperilla tai foliolla paistamisen loppupuolella, jotta pinta ei tummu liikaa (tarkista, että leivinpaperi ei osu uunin vastuksiin).
Vinkit