6 annosta
25 min valmistus +
1 tunti haudutus
Gluteeniton
Ainekset
6 annosta
400 g
jauhelihaa
1 kg
kaalia (valkokaali)
3
porkkanaa
2 rkl + 1 rkl
rypsiöljyä
1,5 litraa
vettä
400 g
tomaattimurskaa
1
lihaliemikuutio
3
laakerinlehteä
1 rkl
oreganoa (kuivattu)
1 tl
meiramia (kuivattu)
1 tl
paprikajauhetta
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 tl
suolaa
2 rkl
siirappia
1 rkl
soijakastiketta
1
sipuli
Ohje
Vinkit
6 annosta
25 min valmistus +
1 tunti haudutus
Gluteeniton
Ainekset
6 annosta
400 g
jauhelihaa
1 kg
kaalia (valkokaali)
3
porkkanaa
2 rkl + 1 rkl
rypsiöljyä
1,5 litraa
vettä
400 g
tomaattimurskaa
1
lihaliemikuutio
3
laakerinlehteä
1 rkl
oreganoa (kuivattu)
1 tl
meiramia (kuivattu)
1 tl
paprikajauhetta
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 tl
suolaa
2 rkl
siirappia
1 rkl
soijakastiketta
1
sipuli
Ohje
Vinkit
6 annosta
25 min valmistus +
1 tunti haudutus
Gluteeniton
Ainekset
6 annosta
400 g
jauhelihaa
1 kg
kaalia (valkokaali)
3
porkkanaa
2 rkl + 1 rkl
rypsiöljyä
1,5 litraa
vettä
400 g
tomaattimurskaa
1
lihaliemikuutio
3
laakerinlehteä
1 rkl
oreganoa (kuivattu)
1 tl
meiramia (kuivattu)
1 tl
paprikajauhetta
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 tl
suolaa
2 rkl
siirappia
1 rkl
soijakastiketta
1
sipuli
Ohje
Vinkit