Seuraa meitä

Juustosarvet

Rated 5 stars out of 5
5.0
(1)

8 kpl

alle 30 min




Helpot juustosarvet saavat makua kermaviilistä ja reilusta määrästä juustoraastetta. Ne on nopea leipoa vaikka iltapalaksi!

Ainekset

8 kpl

4 dl

vehnäjauhoja

2 tl

leivinjauhetta

0,5 tl

suolaa

3 dl (100 g)

juustoraastetta (esim. emmental)

2 dl (1 prk)

kermaviiliä

0,5 dl

rypsiöljyä

Pinnalle


Kananmunaa


Juustoraastetta (0,5 dl)

Juustosarvien taikina leikataan sektoreiksi.

Rullaa juustosarvet taikinapalan leveästä päästä aloittaen.

Juustosarvet ovat parhaimmillaan leivontapäivänä.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Laita valmiiksi pelti ja leivinpaperi.
  2. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja suola. Lisää vielä juusto ja sekoita.
  3. Lisää kermaviili ja rypsiöljy. Sekoita taikinaa kädellä sen verran, että siitä muodostuu yhtenäinen pallo.
  4. Kauli taikinasta pyöreä levy, jonka halkaisija on n. 30 cm (käytä tarvittaessa apuna hieman jauhoja).
  5. Leikkaa levy kahdeksaan sektoriin esim. pizzaleikkurilla. Kääri sektorit sarviksi leveästä päästä aloittaen. Taita hieman kaareviksi ja laita pellille leivinpaperin päälle.
  6. Riko kananmuna ja sekoita sen rakenne rikki haarukalla. Voitele juustosarvet kananmunalla. Ripottele halutessasi pinnalle vielä hieman juustoa.
  7. Paista heti 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes väri on kauniin ruskea.



Vinkit


  • Ohjeeseen kannattaa valita vähintään 25 % rasvaa sisältävä juusto.
  • Juustosarvet ovat parhaimmillaan leivontapäivänä.




Katso myös


Seuraa meitä

Juustosarvet

Rated 5 stars out of 5
5.0
(1)

8 kpl

alle 30 min




Helpot juustosarvet saavat makua kermaviilistä ja reilusta määrästä juustoraastetta. Ne on nopea leipoa vaikka iltapalaksi!

Ainekset

8 kpl

4 dl

vehnäjauhoja

2 tl

leivinjauhetta

0,5 tl

suolaa

3 dl (100 g)

juustoraastetta (esim. emmental)

2 dl (1 prk)

kermaviiliä

0,5 dl

rypsiöljyä

Pinnalle


Kananmunaa


Juustoraastetta (0,5 dl)

Juustosarvien taikina leikataan sektoreiksi.

Rullaa juustosarvet taikinapalan leveästä päästä aloittaen.

Juustosarvet ovat parhaimmillaan leivontapäivänä.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Laita valmiiksi pelti ja leivinpaperi.
  2. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja suola. Lisää vielä juusto ja sekoita.
  3. Lisää kermaviili ja rypsiöljy. Sekoita taikinaa kädellä sen verran, että siitä muodostuu yhtenäinen pallo.
  4. Kauli taikinasta pyöreä levy, jonka halkaisija on n. 30 cm (käytä tarvittaessa apuna hieman jauhoja).
  5. Leikkaa levy kahdeksaan sektoriin esim. pizzaleikkurilla. Kääri sektorit sarviksi leveästä päästä aloittaen. Taita hieman kaareviksi ja laita pellille leivinpaperin päälle.
  6. Riko kananmuna ja sekoita sen rakenne rikki haarukalla. Voitele juustosarvet kananmunalla. Ripottele halutessasi pinnalle vielä hieman juustoa.
  7. Paista heti 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes väri on kauniin ruskea.



Vinkit


  • Ohjeeseen kannattaa valita vähintään 25 % rasvaa sisältävä juusto.
  • Juustosarvet ovat parhaimmillaan leivontapäivänä.




Katso myös


Seuraa meitä

Juustosarvet

Rated 5 stars out of 5
5.0
(1)

8 kpl

alle 30 min




Helpot juustosarvet saavat makua kermaviilistä ja reilusta määrästä juustoraastetta. Ne on nopea leipoa vaikka iltapalaksi!

Ainekset

8 kpl

4 dl

vehnäjauhoja

2 tl

leivinjauhetta

0,5 tl

suolaa

3 dl (100 g)

juustoraastetta (esim. emmental)

2 dl (1 prk)

kermaviiliä

0,5 dl

rypsiöljyä

Pinnalle


Kananmunaa


Juustoraastetta (0,5 dl)

Juustosarvien taikina leikataan sektoreiksi.

Rullaa juustosarvet taikinapalan leveästä päästä aloittaen.

Juustosarvet ovat parhaimmillaan leivontapäivänä.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Laita valmiiksi pelti ja leivinpaperi.
  2. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja suola. Lisää vielä juusto ja sekoita.
  3. Lisää kermaviili ja rypsiöljy. Sekoita taikinaa kädellä sen verran, että siitä muodostuu yhtenäinen pallo.
  4. Kauli taikinasta pyöreä levy, jonka halkaisija on n. 30 cm (käytä tarvittaessa apuna hieman jauhoja).
  5. Leikkaa levy kahdeksaan sektoriin esim. pizzaleikkurilla. Kääri sektorit sarviksi leveästä päästä aloittaen. Taita hieman kaareviksi ja laita pellille leivinpaperin päälle.
  6. Riko kananmuna ja sekoita sen rakenne rikki haarukalla. Voitele juustosarvet kananmunalla. Ripottele halutessasi pinnalle vielä hieman juustoa.
  7. Paista heti 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes väri on kauniin ruskea.



Vinkit


  • Ohjeeseen kannattaa valita vähintään 25 % rasvaa sisältävä juusto.
  • Juustosarvet ovat parhaimmillaan leivontapäivänä.




Katso myös