Seuraa meitä

Juustoleipäset

Rated 4 stars out of 5
4.0
(3)

6 kpl

10 min (valmistelut) +

10 min (paistaminen)

Helpot juustoleipäset valmistuvat nopeasti! Saat niihin voimakkaamman maun kun valitset vahvemman makuisen juuston. Lisäksi leipäset saavat makua ja mehevyyttä kermaviilistä.

Ainekset

6 kpl

2 dl

vehnäjauhoja

1 dl

kaurahiutaleita

1,5 tl

leivinjauhetta

0,3 tl

suolaa

2 dl

juustoraastetta (n. 80 g)

1 prk (2 dl)

kermaviiliä

2 rkl

rypsiöljyä

Juustoleipäset valmistuvat nopeasti.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Laita valmiiksi pelti ja leivinpaperi.
  2. Mittaa vehnäjauho, kaurahiutaleet, leivinjauhe, suola ja juustoraaste kulhoon. Sekoita hyvin esim. isolla lusikalla. Tee keskelle kuoppa.
  3. Lisää kermaviili ja rypsiöljy kuoppaan. Sekoita (esim. lusikalla), mutta vain sen verran, että saat ainekset juuri ja juuri sekaisin.
  4. Jaa taikina pellille leivinpaperin päälle 6 kasaksi. Käytä apuna kahta lusikkaa. 
  5. Taputtele kasat jauhoja apuna käyttäen noin 1 cm korkeiksi (halkaisijaltaan noin 10 cm) leiviksi.
  6. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes juustoleipäset saavat kauniin, kullanruskean värin.




Katso myös


Seuraa meitä

Juustoleipäset

Rated 4 stars out of 5
4.0
(3)

6 kpl

10 min (valmistelut) +

10 min (paistaminen)

Helpot juustoleipäset valmistuvat nopeasti! Saat niihin voimakkaamman maun kun valitset vahvemman makuisen juuston. Lisäksi leipäset saavat makua ja mehevyyttä kermaviilistä.

Ainekset

6 kpl

2 dl

vehnäjauhoja

1 dl

kaurahiutaleita

1,5 tl

leivinjauhetta

0,3 tl

suolaa

2 dl

juustoraastetta (n. 80 g)

1 prk (2 dl)

kermaviiliä

2 rkl

rypsiöljyä

Juustoleipäset valmistuvat nopeasti.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Laita valmiiksi pelti ja leivinpaperi.
  2. Mittaa vehnäjauho, kaurahiutaleet, leivinjauhe, suola ja juustoraaste kulhoon. Sekoita hyvin esim. isolla lusikalla. Tee keskelle kuoppa.
  3. Lisää kermaviili ja rypsiöljy kuoppaan. Sekoita (esim. lusikalla), mutta vain sen verran, että saat ainekset juuri ja juuri sekaisin.
  4. Jaa taikina pellille leivinpaperin päälle 6 kasaksi. Käytä apuna kahta lusikkaa. 
  5. Taputtele kasat jauhoja apuna käyttäen noin 1 cm korkeiksi (halkaisijaltaan noin 10 cm) leiviksi.
  6. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes juustoleipäset saavat kauniin, kullanruskean värin.




Katso myös


Seuraa meitä

Juustoleipäset

Rated 4 stars out of 5
4.0
(3)

6 kpl

10 min (valmistelut) +

10 min (paistaminen)

Helpot juustoleipäset valmistuvat nopeasti! Saat niihin voimakkaamman maun kun valitset vahvemman makuisen juuston. Lisäksi leipäset saavat makua ja mehevyyttä kermaviilistä.

Ainekset

6 kpl

2 dl

vehnäjauhoja

1 dl

kaurahiutaleita

1,5 tl

leivinjauhetta

0,3 tl

suolaa

2 dl

juustoraastetta (n. 80 g)

1 prk (2 dl)

kermaviiliä

2 rkl

rypsiöljyä

Juustoleipäset valmistuvat nopeasti.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Laita valmiiksi pelti ja leivinpaperi.
  2. Mittaa vehnäjauho, kaurahiutaleet, leivinjauhe, suola ja juustoraaste kulhoon. Sekoita hyvin esim. isolla lusikalla. Tee keskelle kuoppa.
  3. Lisää kermaviili ja rypsiöljy kuoppaan. Sekoita (esim. lusikalla), mutta vain sen verran, että saat ainekset juuri ja juuri sekaisin.
  4. Jaa taikina pellille leivinpaperin päälle 6 kasaksi. Käytä apuna kahta lusikkaa. 
  5. Taputtele kasat jauhoja apuna käyttäen noin 1 cm korkeiksi (halkaisijaltaan noin 10 cm) leiviksi.
  6. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes juustoleipäset saavat kauniin, kullanruskean värin.




Katso myös