6 annosta
10 min (+ paistaminen)
Ainekset
800 g
jauhelihaa (sika-nauta)
3 kynttä
valkosipulia
1 dl
korppujauhoja
1 dl
vettä (tai 2 dl kermaviiliä)
2
kananmunaa
2 tl
suolaa
2 tl
sipulijauhetta
2 tl
paprikajauhetta
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
Ohje
Jauheliha on hyvä ottaa huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
Vinkit
6 annosta
10 min (+ paistaminen)
Ainekset
800 g
jauhelihaa (sika-nauta)
3 kynttä
valkosipulia
1 dl
korppujauhoja
1 dl
vettä (tai 2 dl kermaviiliä)
2
kananmunaa
2 tl
suolaa
2 tl
sipulijauhetta
2 tl
paprikajauhetta
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
Ohje
Jauheliha on hyvä ottaa huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
Vinkit
6 annosta
10 min (+ paistaminen)
Ainekset
800 g
jauhelihaa (sika-nauta)
3 kynttä
valkosipulia
1 dl
korppujauhoja
1 dl
vettä (tai 2 dl kermaviiliä)
2
kananmunaa
2 tl
suolaa
2 tl
sipulijauhetta
2 tl
paprikajauhetta
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
Ohje
Jauheliha on hyvä ottaa huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
Vinkit