Seuraa meitä

Jauhelihapihvit uunissa

Rated 4.083333333333333 stars out of 5
4.1
(12)

12 pihviä (6:lle)

10 min (valmistelut)

15 + 15 min (uunissa)

Nämä jauhelihapihvit kypsyvät helposti uunissa. Ota jauheliha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen ruoanlaittoa, niin pihvit pysyvät mehevämpinä.

Ainekset      12 kpl

800 g

jauhelihaa (sika-nauta)

2

kananmunaa

0,5 dl

kaurahiutaleita tai korppujauhoja

70 g (0,7 dl)

tomaattisosetta (pyree) tai 0,5 dl ketsuppia

3 kynttä

valkosipulia

1,5 tl

suolaa

1 tl

sipulijauhetta

1 tl

oreganoa (kuivattu)

1 tl

basilikaa (kuivattu)

0,75 tl

mustapippuria (rouhittu)

Jauhelihapihvit uunissa paistettuna on vaivaton ruoka.

Ohje

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön reilu puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Laita valmiiksi kaksi peltiä ja leivinpaperia.
  3. Sekoita kulhossa kananmunat, kaurahiutaleet (tai korppujauho) ja tomaattisose. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Lisää ne ja kaikki muut mausteet kulhoon. Sekoita.
  4. Lisää viimeisenä jauheliha. Pihvit on helpompi muotoilla, kun sekoitat massan kunnolla tasaiseksi (esimerkiksi puulastalla).
  5. Muotoile 12 palloa (6 kpl / pelti). Litistä ne halkaisijaltaan noin 10 cm pihveiksi. 
  6. Paista jauhelihapihvejä uunissa 225 asteessa (uunin keskitasolla) noin 15 minuuttia.




Vinkit



  • Paista vain yksi pellillinen kerrallaan, ellei sinulla ole hyvin toimivaa kiertoilmauunia.
  • Jauhelihapihveistä irtoaa uunissa nestettä, joten käytä riittävän kokoista leivinpaperia, jos haluat välttää peltien sotkeutumista. Pihvit kutistuvat jonkin verran paistettaessa
  • Paista jauhelihapihvit läpikypsiksi (kunnes ne eivät ole sisältäkään punaisia).




Katso myös 


Seuraa meitä

Jauhelihapihvit uunissa

Rated 4.083333333333333 stars out of 5
4.1
(12)

12 pihviä (6:lle)

10 min (valmistelut)

15 + 15 min (uunissa)

Nämä jauhelihapihvit kypsyvät helposti uunissa. Ota jauheliha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen ruoanlaittoa, niin pihvit pysyvät mehevämpinä.

Ainekset      12 kpl

800 g

jauhelihaa (sika-nauta)

2

kananmunaa

0,5 dl

kaurahiutaleita tai korppujauhoja

70 g (0,7 dl)

tomaattisosetta (pyree) tai 0,5 dl ketsuppia

3 kynttä

valkosipulia

1,5 tl

suolaa

1 tl

sipulijauhetta

1 tl

oreganoa (kuivattu)

1 tl

basilikaa (kuivattu)

0,75 tl

mustapippuria (rouhittu)

Jauhelihapihvit uunissa paistettuna on vaivaton ruoka.

Ohje

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön reilu puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Laita valmiiksi kaksi peltiä ja leivinpaperia.
  3. Sekoita kulhossa kananmunat, kaurahiutaleet (tai korppujauho) ja tomaattisose. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Lisää ne ja kaikki muut mausteet kulhoon. Sekoita.
  4. Lisää viimeisenä jauheliha. Pihvit on helpompi muotoilla, kun sekoitat massan kunnolla tasaiseksi (esimerkiksi puulastalla).
  5. Muotoile 12 palloa (6 kpl / pelti). Litistä ne halkaisijaltaan noin 10 cm pihveiksi. 
  6. Paista jauhelihapihvejä uunissa 225 asteessa (uunin keskitasolla) noin 15 minuuttia.




Vinkit



  • Paista vain yksi pellillinen kerrallaan, ellei sinulla ole hyvin toimivaa kiertoilmauunia.
  • Jauhelihapihveistä irtoaa uunissa nestettä, joten käytä riittävän kokoista leivinpaperia, jos haluat välttää peltien sotkeutumista. Pihvit kutistuvat jonkin verran paistettaessa
  • Paista jauhelihapihvit läpikypsiksi (kunnes ne eivät ole sisältäkään punaisia).




Katso myös 


Seuraa meitä

Jauhelihapihvit uunissa

Rated 4.083333333333333 stars out of 5
4.1
(12)

12 pihviä (6:lle)

10 min (valmistelut)

15 + 15 min (uunissa)

Nämä jauhelihapihvit kypsyvät helposti uunissa. Ota jauheliha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen ruoanlaittoa, niin pihvit pysyvät mehevämpinä.

Ainekset      12 kpl

800 g

jauhelihaa (sika-nauta)

2

kananmunaa

0,5 dl

kaurahiutaleita tai korppujauhoja

70 g (0,7 dl)

tomaattisosetta (pyree) tai 0,5 dl ketsuppia

3 kynttä

valkosipulia

1,5 tl

suolaa

1 tl

sipulijauhetta

1 tl

oreganoa (kuivattu)

1 tl

basilikaa (kuivattu)

0,75 tl

mustapippuria (rouhittu)

Jauhelihapihvit uunissa paistettuna on vaivaton ruoka.

Ohje

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön reilu puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Laita valmiiksi kaksi peltiä ja leivinpaperia.
  3. Sekoita kulhossa kananmunat, kaurahiutaleet (tai korppujauho) ja tomaattisose. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Lisää ne ja kaikki muut mausteet kulhoon. Sekoita.
  4. Lisää viimeisenä jauheliha. Pihvit on helpompi muotoilla, kun sekoitat massan kunnolla tasaiseksi (esimerkiksi puulastalla).
  5. Muotoile 12 palloa (6 kpl / pelti). Litistä ne halkaisijaltaan noin 10 cm pihveiksi. 
  6. Paista jauhelihapihvejä uunissa 225 asteessa (uunin keskitasolla) noin 15 minuuttia.




Vinkit



  • Paista vain yksi pellillinen kerrallaan, ellei sinulla ole hyvin toimivaa kiertoilmauunia.
  • Jauhelihapihveistä irtoaa uunissa nestettä, joten käytä riittävän kokoista leivinpaperia, jos haluat välttää peltien sotkeutumista. Pihvit kutistuvat jonkin verran paistettaessa
  • Paista jauhelihapihvit läpikypsiksi (kunnes ne eivät ole sisältäkään punaisia).




Katso myös