Jauheliha-nuudelipannu

Rated 5 stars out of 5
5.0
(2)

4 annosta

alle 30 min


Jauheliha-nuudelipannu  on helppo tehdä wokkipannulla, mutta paistamiseen sopii myös iso paistinpannu. Paista kasvikset tarvittaessa kahdessa erässä, jos pannun tila ei riitä.
Ruoka maustetaan soijakastikkeella sekä nuudeleiden mukana tulevilla mausteilla, joita voit lisätä makusi mukaan joko vain vähän tai runsaalla kädellä.

Ainekset      4:lle

400 g

jauhelihaa (esim. naudan)

sipuli

1 + 2 rkl

rypsiöljyä

3 isoa

porkkanaa

500 g

valkokaalia

0,5 dl

soijakastiketta

2 pss (à 55 g)

pikanuudeleita, kananmakuinen (yht. 110 g)

1 litra

vettä (nuudeleiden keittämiseen)

+ nuudelien maustepusseja (maun mukaan)

Jauheliha-nuudelipannu on maistuva arkiruoka.

Ohje

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. 
  3. Paista jauheliha ja sipuli öljyssä (1 rkl). Siirrä odottamaan (esim. lautaselle).
  4. Pese, kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi (raastinraudan isoilla rei'illä). Huuhtele kaali ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi (esim. juustohöylällä tai veitsellä).
  5. Kuullota porkkanaa ja kaalia paistinpannulla öljyssä (2 rkl) muutamien minuuttien ajan (kunnes ne ovat sopivan pehmeitä syötäväksi).
  6. Keitä nuudelit kypsiksi vedessä (pari minuuttia). Valuta ne. 
  7. Yhdistä ainekset. Mausta soijakastikkeella sekä maun mukaan nuudeleiden mukana tulleilla mausteilla (esimerkiksi 1 kuivamaustepussi + ripaus chiliä).


Jauheliha-nuudelipannu

Rated 5 stars out of 5
5.0
(2)

4 annosta

alle 30 min


Jauheliha-nuudelipannu  on helppo tehdä wokkipannulla, mutta paistamiseen sopii myös iso paistinpannu. Paista kasvikset tarvittaessa kahdessa erässä, jos pannun tila ei riitä.
Ruoka maustetaan soijakastikkeella sekä nuudeleiden mukana tulevilla mausteilla, joita voit lisätä makusi mukaan joko vain vähän tai runsaalla kädellä.

Ainekset      4:lle

400 g

jauhelihaa (esim. naudan)

sipuli

1 + 2 rkl

rypsiöljyä

3 isoa

porkkanaa

500 g

valkokaalia

0,5 dl

soijakastiketta

2 pss (à 55 g)

pikanuudeleita, kananmakuinen (yht. 110 g)

1 litra

vettä (nuudeleiden keittämiseen)

+ nuudelien maustepusseja (maun mukaan)

Jauheliha-nuudelipannu on maistuva arkiruoka.

Ohje

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. 
  3. Paista jauheliha ja sipuli öljyssä (1 rkl). Siirrä odottamaan (esim. lautaselle).
  4. Pese, kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi (raastinraudan isoilla rei'illä). Huuhtele kaali ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi (esim. juustohöylällä tai veitsellä).
  5. Kuullota porkkanaa ja kaalia paistinpannulla öljyssä (2 rkl) muutamien minuuttien ajan (kunnes ne ovat sopivan pehmeitä syötäväksi).
  6. Keitä nuudelit kypsiksi vedessä (pari minuuttia). Valuta ne. 
  7. Yhdistä ainekset. Mausta soijakastikkeella sekä maun mukaan nuudeleiden mukana tulleilla mausteilla (esimerkiksi 1 kuivamaustepussi + ripaus chiliä).


Jauheliha-nuudelipannu

Rated 5 stars out of 5
5.0
(2)

4 annosta

alle 30 min


Jauheliha-nuudelipannu  on helppo tehdä wokkipannulla, mutta paistamiseen sopii myös iso paistinpannu. Paista kasvikset tarvittaessa kahdessa erässä, jos pannun tila ei riitä.
Ruoka maustetaan soijakastikkeella sekä nuudeleiden mukana tulevilla mausteilla, joita voit lisätä makusi mukaan joko vain vähän tai runsaalla kädellä.

Ainekset      4:lle

400 g

jauhelihaa (esim. naudan)

sipuli

1 + 2 rkl

rypsiöljyä

3 isoa

porkkanaa

500 g

valkokaalia

0,5 dl

soijakastiketta

2 pss (à 55 g)

pikanuudeleita, kananmakuinen (yht. 110 g)

1 litra

vettä (nuudeleiden keittämiseen)

+ nuudelien maustepusseja (maun mukaan)

Jauheliha-nuudelipannu on maistuva arkiruoka.

Ohje

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. 
  3. Paista jauheliha ja sipuli öljyssä (1 rkl). Siirrä odottamaan (esim. lautaselle).
  4. Pese, kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi (raastinraudan isoilla rei'illä). Huuhtele kaali ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi (esim. juustohöylällä tai veitsellä).
  5. Kuullota porkkanaa ja kaalia paistinpannulla öljyssä (2 rkl) muutamien minuuttien ajan (kunnes ne ovat sopivan pehmeitä syötäväksi).
  6. Keitä nuudelit kypsiksi vedessä (pari minuuttia). Valuta ne. 
  7. Yhdistä ainekset. Mausta soijakastikkeella sekä maun mukaan nuudeleiden mukana tulleilla mausteilla (esimerkiksi 1 kuivamaustepussi + ripaus chiliä).