n. 12 palaa
40 min (valmistus) +
25 min (paistaminen)
Pohja
200 g
voita (tai leivontamargariinia)
5 dl
vehnäjauhoja
1,5 tl
leivinjauhetta
1 prk (200 g)
kermaviiliä
Täyte
400 g
jauhelihaa
1 kg
kaalia (keräkaali)
1
sipuli
0,5 dl
rypsiöljyä
0,5 dl
siirappia
2
lihaliemikuutiota
1 rkl
meiramia (kuivattu)
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 tl
suolaa
Voiteluun:
Kananmunaa
Pohja
Täyte
Muotoilu ja paistaminen
Vinkit
Katso myös
n. 12 palaa
40 min (valmistus) +
25 min (paistaminen)
Pohja
200 g
voita (tai leivontamargariinia)
5 dl
vehnäjauhoja
1,5 tl
leivinjauhetta
1 prk (200 g)
kermaviiliä
Täyte
400 g
jauhelihaa
1 kg
kaalia (keräkaali)
1
sipuli
0,5 dl
rypsiöljyä
0,5 dl
siirappia
2
lihaliemikuutiota
1 rkl
meiramia (kuivattu)
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 tl
suolaa
Voiteluun:
Kananmunaa
Pohja
Täyte
Muotoilu ja paistaminen
Vinkit
Katso myös
n. 12 palaa
40 min (valmistus) +
25 min (paistaminen)
Pohja
200 g
voita (tai leivontamargariinia)
5 dl
vehnäjauhoja
1,5 tl
leivinjauhetta
1 prk (200 g)
kermaviiliä
Täyte
400 g
jauhelihaa
1 kg
kaalia (keräkaali)
1
sipuli
0,5 dl
rypsiöljyä
0,5 dl
siirappia
2
lihaliemikuutiota
1 rkl
meiramia (kuivattu)
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 tl
suolaa
Voiteluun:
Kananmunaa
Pohja
Täyte
Muotoilu ja paistaminen
Vinkit
Katso myös