Seuraa meitä

Jauheliha uunissa

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

Jauhelihan paistaminen uunissa on helppo tapa kypsentää reilumpikin määrä jauhelihaa! 

Uunissa paisto sopii erityisen hyvin sellaisiin ruokiin, joita varten uuni on muutenkin tarkoitus kuumentaa.
Jauhelihan paistaminen uunissa on näppärää.

Isoon vuokaan mahtuu noin 800 g jauhelihaa.

Tee näin  


1. Ota jauheliha huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista.


2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. 


3. Levitä jauheliha isoon uunivuokaan tai reunalliselle uunipellille leivinpaperin päälle. Jauhelihan rakennetta ei tässä vaiheessa tarvitse suuremmin rikkoa.


4. Paista jauhelihaa uunissa noin 10 minuutin ajan. Tässä ajassa jauheliha kypsyy, mutta ei juuri ruskistu. 


5. Sekoita kypsän jauhelihan rakenne rikki ja mausta se makusi mukaan suolalla ja muilla mausteilla. 


Sekoita jauhelihaa uunista ottamisen jälkeen.

Sekoita jauhelihaa kunnolla vasta paistamisen jälkeen.

Vinkit


  • Ota jauheliha huoneenlämpöön tavallista aiemmin, noin tuntia ennen ruoanvalmistusta. Näin jauheliha säilyy mehevämpänä paistamisen aikana. Laita jauheliha uuniin vasta, kun uuni on kuuma.


  • Jauhelihan laatu vaikuttaa onnistumiseen. Saat kauneimman lopputuloksen käyttämällä vähärasvaista (naudan) jauhelihaa, mutta voit paistaa uunissa myös muita jauhelihalaatuja.

Käytä jauhelihaa vaikka laatikkoruokiin.

Uunissa paistettu jauheliha sopii esimerkiksi laatikkoruokiin, kuten helppoon makaronilaatikkoon.

  • Jauhelihan paistaminen uunissa helpottaa ruoanvalmistusta erityisesti silloin, kun kokkaat reilun määrän ja uuni on muutenkin tarkoitus kuumentaa.


  • Ohjeen mukaan paistettu jauheliha sopii hyvin esimerkiksi uuniruokiin. 


  • Jos käytät jauhelihan sellaisenaan, tarkista tarvittaessa kypsyys sekoittamisen aikana. Jatka paistoaikaa, jos jauheliha on vielä raakaa tai haluat jauhelihaan lisää väriä.




Katso myös 


Seuraa meitä

Jauheliha uunissa

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

Jauhelihan paistaminen uunissa on helppo tapa kypsentää reilumpikin määrä jauhelihaa! 

Uunissa paisto sopii erityisen hyvin sellaisiin ruokiin, joita varten uuni on muutenkin tarkoitus kuumentaa.
Jauhelihan paistaminen uunissa on näppärää.

Isoon vuokaan mahtuu noin 800 g jauhelihaa.

Tee näin  


1. Ota jauheliha huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista.


2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. 


3. Levitä jauheliha isoon uunivuokaan tai reunalliselle uunipellille leivinpaperin päälle. Jauhelihan rakennetta ei tässä vaiheessa tarvitse suuremmin rikkoa.


4. Paista jauhelihaa uunissa noin 10 minuutin ajan. Tässä ajassa jauheliha kypsyy, mutta ei juuri ruskistu. 


5. Sekoita kypsän jauhelihan rakenne rikki ja mausta se makusi mukaan suolalla ja muilla mausteilla. 


Sekoita jauhelihaa uunista ottamisen jälkeen.

Sekoita jauhelihaa kunnolla vasta paistamisen jälkeen.

Vinkit


  • Ota jauheliha huoneenlämpöön tavallista aiemmin, noin tuntia ennen ruoanvalmistusta. Näin jauheliha säilyy mehevämpänä paistamisen aikana. Laita jauheliha uuniin vasta, kun uuni on kuuma.


  • Jauhelihan laatu vaikuttaa onnistumiseen. Saat kauneimman lopputuloksen käyttämällä vähärasvaista (naudan) jauhelihaa, mutta voit paistaa uunissa myös muita jauhelihalaatuja.

Käytä jauhelihaa vaikka laatikkoruokiin.

Uunissa paistettu jauheliha sopii esimerkiksi laatikkoruokiin, kuten helppoon makaronilaatikkoon.

  • Jauhelihan paistaminen uunissa helpottaa ruoanvalmistusta erityisesti silloin, kun kokkaat reilun määrän ja uuni on muutenkin tarkoitus kuumentaa.


  • Ohjeen mukaan paistettu jauheliha sopii hyvin esimerkiksi uuniruokiin. 


  • Jos käytät jauhelihan sellaisenaan, tarkista tarvittaessa kypsyys sekoittamisen aikana. Jatka paistoaikaa, jos jauheliha on vielä raakaa tai haluat jauhelihaan lisää väriä.




Katso myös 


Seuraa meitä

Jauheliha uunissa

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

Jauhelihan paistaminen uunissa on helppo tapa kypsentää reilumpikin määrä jauhelihaa! 

Uunissa paisto sopii erityisen hyvin sellaisiin ruokiin, joita varten uuni on muutenkin tarkoitus kuumentaa.
Jauhelihan paistaminen uunissa on näppärää.

Isoon vuokaan mahtuu noin 800 g jauhelihaa.

Tee näin  


1. Ota jauheliha huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista.


2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. 


3. Levitä jauheliha isoon uunivuokaan tai reunalliselle uunipellille leivinpaperin päälle. Jauhelihan rakennetta ei tässä vaiheessa tarvitse suuremmin rikkoa.


4. Paista jauhelihaa uunissa noin 10 minuutin ajan. Tässä ajassa jauheliha kypsyy, mutta ei juuri ruskistu. 


5. Sekoita kypsän jauhelihan rakenne rikki ja mausta se makusi mukaan suolalla ja muilla mausteilla. 


Sekoita jauhelihaa uunista ottamisen jälkeen.

Sekoita jauhelihaa kunnolla vasta paistamisen jälkeen.

Vinkit


  • Ota jauheliha huoneenlämpöön tavallista aiemmin, noin tuntia ennen ruoanvalmistusta. Näin jauheliha säilyy mehevämpänä paistamisen aikana. Laita jauheliha uuniin vasta, kun uuni on kuuma.


  • Jauhelihan laatu vaikuttaa onnistumiseen. Saat kauneimman lopputuloksen käyttämällä vähärasvaista (naudan) jauhelihaa, mutta voit paistaa uunissa myös muita jauhelihalaatuja.

Käytä jauhelihaa vaikka laatikkoruokiin.

Uunissa paistettu jauheliha sopii esimerkiksi laatikkoruokiin, kuten helppoon makaronilaatikkoon.

  • Jauhelihan paistaminen uunissa helpottaa ruoanvalmistusta erityisesti silloin, kun kokkaat reilun määrän ja uuni on muutenkin tarkoitus kuumentaa.


  • Ohjeen mukaan paistettu jauheliha sopii hyvin esimerkiksi uuniruokiin. 


  • Jos käytät jauhelihan sellaisenaan, tarkista tarvittaessa kypsyys sekoittamisen aikana. Jatka paistoaikaa, jos jauheliha on vielä raakaa tai haluat jauhelihaan lisää väriä.




Katso myös