6 annosta
30 min (valmistelut) +
2 tuntia (uunissa)
Ainekset
6
annosta1,5 kg
perunoita (yleisperuna)
1
sipuli
200 g
ravintolafileetä (n. 8 kpl anjovismaust. sillifilettä)
TAI 200 g
anjovista
1,5 dl
vettä
2 dl
kuohukermaa
0,75 dl
ravintolafileiden tai anjoviksen lientä
2 rkl
voita
Pinnalle
1 rkl korppujauhoja
Ohje
Vinkki
6 annosta
30 min (valmistelut) +
2 tuntia (uunissa)
Ainekset
6
annosta1,5 kg
perunoita (yleisperuna)
1
sipuli
200 g
ravintolafileetä (n. 8 kpl anjovismaust. sillifilettä)
TAI 200 g
anjovista
1,5 dl
vettä
2 dl
kuohukermaa
0,75 dl
ravintolafileiden tai anjoviksen lientä
2 rkl
voita
Pinnalle
1 rkl korppujauhoja
Ohje
Vinkki
6 annosta
30 min (valmistelut) +
2 tuntia (uunissa)
Ainekset
6
annosta1,5 kg
perunoita (yleisperuna)
1
sipuli
200 g
ravintolafileetä (n. 8 kpl anjovismaust. sillifilettä)
TAI 200 g
anjovista
1,5 dl
vettä
2 dl
kuohukermaa
0,75 dl
ravintolafileiden tai anjoviksen lientä
2 rkl
voita
Pinnalle
1 rkl korppujauhoja
Ohje
Vinkki