Seuraa meitä

Janssoninkiusaus perunoista

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

6 annosta

30 min (valmistelut) +

2 tuntia (uunissa)

Janssoninkiusaus on maukas uuniruoka! Vanhanajan tapaan perunoista tehtynä sen valmistus vie aikaa, mutta lopputulos palkitsee.

Ainekset

6annosta

1,5 kg

perunoita (yleisperuna)

sipuli

200 g 

ravintolafileetä (n. 8 kpl anjovismaust. sillifilettä)

TAI 200 g

anjovista

1,5 dl

vettä

2 dl

kuohukermaa

0,75 dl

ravintolafileiden tai anjoviksen lientä

2 rkl

voita

Pinnalle


1 rkl korppujauhoja

Janssoninkiusaus on maukas uuniruoka.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
  2. Kuori ja suikaloi perunat. Kuori ja hienonna sipuli. Laita reilu puolet perunoista ja sipulista uunivuokaan (koko 20 x 25 cm)
  3. Viipaloi anjovismaustetut sillifileet TAI anjovis ohuiksi viipaleiksi. (Säästä 0,75 dl lientä.) Laita viipaleet vuokaan perunoiden päälle.
  4. Lisää vuokaan loput sipulit ja perunat. 
  5. Lisää vesi, kuohukerma ja 0,75 dl ravintolafileiden / anjoviksen lientä. 
  6. Laita päälle voi lastuina. Ripottele vielä pinnalle korppujauhoja.
  7. Paista janssoninkiusausta 180 asteessa noin 2 tuntia (uunin alaosassa ritilän päällä).



Vinkki


  • Anna janssoninkiusauksen vetäytyä hetken aikaa ennen ruokailua. 




Katso myös


Seuraa meitä

Janssoninkiusaus perunoista

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

6 annosta

30 min (valmistelut) +

2 tuntia (uunissa)

Janssoninkiusaus on maukas uuniruoka! Vanhanajan tapaan perunoista tehtynä sen valmistus vie aikaa, mutta lopputulos palkitsee.

Ainekset

6annosta

1,5 kg

perunoita (yleisperuna)

sipuli

200 g 

ravintolafileetä (n. 8 kpl anjovismaust. sillifilettä)

TAI 200 g

anjovista

1,5 dl

vettä

2 dl

kuohukermaa

0,75 dl

ravintolafileiden tai anjoviksen lientä

2 rkl

voita

Pinnalle


1 rkl korppujauhoja

Janssoninkiusaus on maukas uuniruoka.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
  2. Kuori ja suikaloi perunat. Kuori ja hienonna sipuli. Laita reilu puolet perunoista ja sipulista uunivuokaan (koko 20 x 25 cm)
  3. Viipaloi anjovismaustetut sillifileet TAI anjovis ohuiksi viipaleiksi. (Säästä 0,75 dl lientä.) Laita viipaleet vuokaan perunoiden päälle.
  4. Lisää vuokaan loput sipulit ja perunat. 
  5. Lisää vesi, kuohukerma ja 0,75 dl ravintolafileiden / anjoviksen lientä. 
  6. Laita päälle voi lastuina. Ripottele vielä pinnalle korppujauhoja.
  7. Paista janssoninkiusausta 180 asteessa noin 2 tuntia (uunin alaosassa ritilän päällä).



Vinkki


  • Anna janssoninkiusauksen vetäytyä hetken aikaa ennen ruokailua. 




Katso myös


Seuraa meitä

Janssoninkiusaus perunoista

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

6 annosta

30 min (valmistelut) +

2 tuntia (uunissa)

Janssoninkiusaus on maukas uuniruoka! Vanhanajan tapaan perunoista tehtynä sen valmistus vie aikaa, mutta lopputulos palkitsee.

Ainekset

6annosta

1,5 kg

perunoita (yleisperuna)

sipuli

200 g 

ravintolafileetä (n. 8 kpl anjovismaust. sillifilettä)

TAI 200 g

anjovista

1,5 dl

vettä

2 dl

kuohukermaa

0,75 dl

ravintolafileiden tai anjoviksen lientä

2 rkl

voita

Pinnalle


1 rkl korppujauhoja

Janssoninkiusaus on maukas uuniruoka.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
  2. Kuori ja suikaloi perunat. Kuori ja hienonna sipuli. Laita reilu puolet perunoista ja sipulista uunivuokaan (koko 20 x 25 cm)
  3. Viipaloi anjovismaustetut sillifileet TAI anjovis ohuiksi viipaleiksi. (Säästä 0,75 dl lientä.) Laita viipaleet vuokaan perunoiden päälle.
  4. Lisää vuokaan loput sipulit ja perunat. 
  5. Lisää vesi, kuohukerma ja 0,75 dl ravintolafileiden / anjoviksen lientä. 
  6. Laita päälle voi lastuina. Ripottele vielä pinnalle korppujauhoja.
  7. Paista janssoninkiusausta 180 asteessa noin 2 tuntia (uunin alaosassa ritilän päällä).



Vinkki


  • Anna janssoninkiusauksen vetäytyä hetken aikaa ennen ruokailua. 




Katso myös