5 annosta
10 min (valmistelut) +
1,5 tuntia (uunissa)
Ainekset
5 annosta
1 kg
perunasipulisekoitusta (pakaste)
150 g
ravintolafileetä (n. 6 kpl anjovismaust. sillifilee)
TAI 150 g
anjovista
0,5 dl
vettä
2 dl
kuohukermaa
0,5 dl
ravintolafileiden tai anjoviksen lientä
2 rkl
voita
(Pinnalle: 1 rkl korppujauhoja)
Ohje
Vinkit
5 annosta
10 min (valmistelut) +
1,5 tuntia (uunissa)
Ainekset
5 annosta
1 kg
perunasipulisekoitusta (pakaste)
150 g
ravintolafileetä (n. 6 kpl anjovismaust. sillifilee)
TAI 150 g
anjovista
0,5 dl
vettä
2 dl
kuohukermaa
0,5 dl
ravintolafileiden tai anjoviksen lientä
2 rkl
voita
(Pinnalle: 1 rkl korppujauhoja)
Ohje
Vinkit
5 annosta
10 min (valmistelut) +
1,5 tuntia (uunissa)
Ainekset
5 annosta
1 kg
perunasipulisekoitusta (pakaste)
150 g
ravintolafileetä (n. 6 kpl anjovismaust. sillifilee)
TAI 150 g
anjovista
0,5 dl
vettä
2 dl
kuohukermaa
0,5 dl
ravintolafileiden tai anjoviksen lientä
2 rkl
voita
(Pinnalle: 1 rkl korppujauhoja)
Ohje
Vinkit