Itse tehty mehujää hedelmistä

Rated 5 stars out of 5
5.0
(1)

n. 6 kpl

alle 10 minuuttia +

pakastaminen 

Itse tehty mehujää on raikas kesäpäivän viilennys. Näitä hedelmistä tehtyjä herkkuja voi hyvillä mielin syödä useammankin. Banaani pehmentää rakennetta, mutta voit soveltaa ohjetta sen mukaan, mitä keittiöstä löytyy.

Ainekset

1 prk (à 230/140 g)

ananasta (säilyke mehussa)

2 isoa

banaania (kypsä)

2

kiiviä

Lisäksi


Mehujäämuotit

Itse tehty mehujää valmistuu hedelmistä.

Ohje

  1. Kaada ananas mehuineen kulhoon. Soseuta se sauvasekoittimella.
  2. Kuori banaanit ja lisää ne ananaksen joukkoon. Soseuta (maun mukaan banaaninpaloja saa jäädä). 
  3. Kuori kiivit ja leikkaa ne pieniksi paloiksi. Lisää palat hedelmäsoseen joukkoon (älä enää soseuta).
  4. Kaada massa mehujäämuotteihin. Laita tikut paikoilleen. 
  5. Pakasta muutaman tunnin ajan, mielellään yön yli. 



Vinkit


  • Silloin kun ananaksen palat käytetään muuhun, voit tehdä mehujään myös ananaspurkkiin jäävästä mehusta.
  • Mehujäämassaa tulee suunnilleen 5 dl, sillä hedelmien koko vaihtelee. Siitä valmistuu muottien koosta riippuen noin kuusi mehujäätä. 


Itse tehty mehujää hedelmistä

Rated 5 stars out of 5
5.0
(1)

n. 6 kpl

alle 10 minuuttia +

pakastaminen 

Itse tehty mehujää on raikas kesäpäivän viilennys. Näitä hedelmistä tehtyjä herkkuja voi hyvillä mielin syödä useammankin. Banaani pehmentää rakennetta, mutta voit soveltaa ohjetta sen mukaan, mitä keittiöstä löytyy.

Ainekset

1 prk (à 230/140 g)

ananasta (säilyke mehussa)

2 isoa

banaania (kypsä)

2

kiiviä

Lisäksi


Mehujäämuotit

Itse tehty mehujää valmistuu hedelmistä.

Ohje

  1. Kaada ananas mehuineen kulhoon. Soseuta se sauvasekoittimella.
  2. Kuori banaanit ja lisää ne ananaksen joukkoon. Soseuta (maun mukaan banaaninpaloja saa jäädä). 
  3. Kuori kiivit ja leikkaa ne pieniksi paloiksi. Lisää palat hedelmäsoseen joukkoon (älä enää soseuta).
  4. Kaada massa mehujäämuotteihin. Laita tikut paikoilleen. 
  5. Pakasta muutaman tunnin ajan, mielellään yön yli. 



Vinkit


  • Silloin kun ananaksen palat käytetään muuhun, voit tehdä mehujään myös ananaspurkkiin jäävästä mehusta.
  • Mehujäämassaa tulee suunnilleen 5 dl, sillä hedelmien koko vaihtelee. Siitä valmistuu muottien koosta riippuen noin kuusi mehujäätä. 


Itse tehty mehujää hedelmistä

Rated 5 stars out of 5
5.0
(1)

n. 6 kpl

alle 10 minuuttia +

pakastaminen 

Itse tehty mehujää on raikas kesäpäivän viilennys. Näitä hedelmistä tehtyjä herkkuja voi hyvillä mielin syödä useammankin. Banaani pehmentää rakennetta, mutta voit soveltaa ohjetta sen mukaan, mitä keittiöstä löytyy.

Ainekset

1 prk (à 230/140 g)

ananasta (säilyke mehussa)

2 isoa

banaania (kypsä)

2

kiiviä

Lisäksi


Mehujäämuotit

Itse tehty mehujää valmistuu hedelmistä.

Ohje

  1. Kaada ananas mehuineen kulhoon. Soseuta se sauvasekoittimella.
  2. Kuori banaanit ja lisää ne ananaksen joukkoon. Soseuta (maun mukaan banaaninpaloja saa jäädä). 
  3. Kuori kiivit ja leikkaa ne pieniksi paloiksi. Lisää palat hedelmäsoseen joukkoon (älä enää soseuta).
  4. Kaada massa mehujäämuotteihin. Laita tikut paikoilleen. 
  5. Pakasta muutaman tunnin ajan, mielellään yön yli. 



Vinkit


  • Silloin kun ananaksen palat käytetään muuhun, voit tehdä mehujään myös ananaspurkkiin jäävästä mehusta.
  • Mehujäämassaa tulee suunnilleen 5 dl, sillä hedelmien koko vaihtelee. Siitä valmistuu muottien koosta riippuen noin kuusi mehujäätä.