noin 2 dl
alle 15 min
(+ ainesten lämmön tasaaminen)
Ainekset
1
kananmuna
2 dl
rypsiöljyä
1 rkl
sitruunamehua (tai 0,5 rkl valkoviinietikkaa)
1 tl
Dijon-sinappia
0,5 tl
suolaa
Ohje
Käytä sauvasekoittimen mukana tullutta kapeaa mitta-astiaa tai muuta sellaista korkeaa astiaa, johon sauvasekoitin juuri ja juuri mahtuu.
Riko kananmuna kapeaan astiaan varovasti siten, että keltuainen pysyy ehjänä. Lisää rypsiöljy, sitruunamehu (tai valkoviinietikka), sinappi sekä suola.
Vinkit
noin 2 dl
alle 15 min
(+ ainesten lämmön tasaaminen)
Ainekset
1
kananmuna
2 dl
rypsiöljyä
1 rkl
sitruunamehua (tai 0,5 rkl valkoviinietikkaa)
1 tl
Dijon-sinappia
0,5 tl
suolaa
Ohje
Käytä sauvasekoittimen mukana tullutta kapeaa mitta-astiaa tai muuta sellaista korkeaa astiaa, johon sauvasekoitin juuri ja juuri mahtuu.
Riko kananmuna kapeaan astiaan varovasti siten, että keltuainen pysyy ehjänä. Lisää rypsiöljy, sitruunamehu (tai valkoviinietikka), sinappi sekä suola.
Vinkit
noin 2 dl
alle 15 min
(+ ainesten lämmön tasaaminen)
Ainekset
1
kananmuna
2 dl
rypsiöljyä
1 rkl
sitruunamehua (tai 0,5 rkl valkoviinietikkaa)
1 tl
Dijon-sinappia
0,5 tl
suolaa
Ohje
Käytä sauvasekoittimen mukana tullutta kapeaa mitta-astiaa tai muuta sellaista korkeaa astiaa, johon sauvasekoitin juuri ja juuri mahtuu.
Riko kananmuna kapeaan astiaan varovasti siten, että keltuainen pysyy ehjänä. Lisää rypsiöljy, sitruunamehu (tai valkoviinietikka), sinappi sekä suola.
Vinkit