18 annosta
40 min valmistus +
+ hyytyminen seuraavaan päivään + koristelu
Pohja
150 g
hapankorppuja
1 dl
maitoa
75 g
margariinia (sulatettuna)
Täyte
6
liivatelehteä
75 g
purjoa (n. 13 cm pala)
300 g
kylmäsavulohta
1,5 dl
tuoretta tilliä hienonnettuna (1 ruukku)
600 g
raejuustoa
120 g
smetanaa
1 tl
sitruunapippuria
0,5 tl
suolaa
3 dl
kuohukermaa
0,5 dl
sitruunamehua (1 sitruunan mehu)
Koristeluun esimerkiksi
Kylmäsavulohta
Tuoretta tilliä
Sitruunaa
Rosepippureita
Ohje
Koristelu
Vinkit
Katso myös
18 annosta
40 min valmistus +
+ hyytyminen seuraavaan päivään + koristelu
Pohja
150 g
hapankorppuja
1 dl
maitoa
75 g
margariinia (sulatettuna)
Täyte
6
liivatelehteä
75 g
purjoa (n. 13 cm pala)
300 g
kylmäsavulohta
1,5 dl
tuoretta tilliä hienonnettuna (1 ruukku)
600 g
raejuustoa
120 g
smetanaa
1 tl
sitruunapippuria
0,5 tl
suolaa
3 dl
kuohukermaa
0,5 dl
sitruunamehua (1 sitruunan mehu)
Koristeluun esimerkiksi
Kylmäsavulohta
Tuoretta tilliä
Sitruunaa
Rosepippureita
Ohje
Koristelu
Vinkit
Katso myös
18 annosta
40 min valmistus +
+ hyytyminen seuraavaan päivään + koristelu
Pohja
150 g
hapankorppuja
1 dl
maitoa
75 g
margariinia (sulatettuna)
Täyte
6
liivatelehteä
75 g
purjoa (n. 13 cm pala)
300 g
kylmäsavulohta
1,5 dl
tuoretta tilliä hienonnettuna (1 ruukku)
600 g
raejuustoa
120 g
smetanaa
1 tl
sitruunapippuria
0,5 tl
suolaa
3 dl
kuohukermaa
0,5 dl
sitruunamehua (1 sitruunan mehu)
Koristeluun esimerkiksi
Kylmäsavulohta
Tuoretta tilliä
Sitruunaa
Rosepippureita
Ohje
Koristelu
Vinkit
Katso myös