Seuraa meitä

Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Rated 4.4 stars out of 5
4.4
(5)

4 annosta

10 min

Tomaattinen jauhelihakastike sopii erityisesti pastalle.

Ainekset  4:lle

400 g

jauhelihaa

1 rkl

rypsiöljyä

1 tl

suolaa

1 tl

sipulijauhetta

1 tl

oreganoa (kuivattu)

1 tl

basilikaa (kuivattu)

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

0,5 tl

sokeria

400 g (1 prk)

tomaattimurskaa

Helppo tomaattinen jauhelihakastike valmistuu hetkessä.

Ohjeet

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy ja puolet jauhelihasta. Sekoittele jauhelihaa paistamisen aikana.
  3. Kun jauheliha on hieman ruskistunut, lisää pannulle loppu jauheliha. Jatka paistamista, kunnes jauheliha on sisältäkin kypsää.
  4. Lisää mausteet ja tomaattimurska.
  5. Kuumenna vielä kiehuvaksi. 



Vinkit


  • Sokeri toimii tässä ohjeessa mausteena ja taittaa tomaattikastikkeen kitkeryyttä.
  • Maustamiseen sopii lisäksi esimerkiksi valkosipuli tai ketsuppi.
  • Voit koristella kastikkeen tuoreella basilikalla.
  • Kastikkeen voi tarjota heti tai antaa sen hautua kannen alla pidemmänkin aikaa.
  • Tomaattinen jauhelihakastike sopii erityisesti pastan kanssa. 



Katso myös


Seuraa meitä

Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Rated 4.4 stars out of 5
4.4
(5)

4 annosta

10 min

Tomaattinen jauhelihakastike sopii erityisesti pastalle.

Ainekset  4:lle

400 g

jauhelihaa

1 rkl

rypsiöljyä

1 tl

suolaa

1 tl

sipulijauhetta

1 tl

oreganoa (kuivattu)

1 tl

basilikaa (kuivattu)

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

0,5 tl

sokeria

400 g (1 prk)

tomaattimurskaa

Helppo tomaattinen jauhelihakastike valmistuu hetkessä.

Ohjeet

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy ja puolet jauhelihasta. Sekoittele jauhelihaa paistamisen aikana.
  3. Kun jauheliha on hieman ruskistunut, lisää pannulle loppu jauheliha. Jatka paistamista, kunnes jauheliha on sisältäkin kypsää.
  4. Lisää mausteet ja tomaattimurska.
  5. Kuumenna vielä kiehuvaksi. 



Vinkit


  • Sokeri toimii tässä ohjeessa mausteena ja taittaa tomaattikastikkeen kitkeryyttä.
  • Maustamiseen sopii lisäksi esimerkiksi valkosipuli tai ketsuppi.
  • Voit koristella kastikkeen tuoreella basilikalla.
  • Kastikkeen voi tarjota heti tai antaa sen hautua kannen alla pidemmänkin aikaa.
  • Tomaattinen jauhelihakastike sopii erityisesti pastan kanssa. 



Katso myös


Seuraa meitä

Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Rated 4.4 stars out of 5
4.4
(5)

4 annosta

10 min

Tomaattinen jauhelihakastike sopii erityisesti pastalle.

Ainekset  4:lle

400 g

jauhelihaa

1 rkl

rypsiöljyä

1 tl

suolaa

1 tl

sipulijauhetta

1 tl

oreganoa (kuivattu)

1 tl

basilikaa (kuivattu)

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

0,5 tl

sokeria

400 g (1 prk)

tomaattimurskaa

Helppo tomaattinen jauhelihakastike valmistuu hetkessä.

Ohjeet

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy ja puolet jauhelihasta. Sekoittele jauhelihaa paistamisen aikana.
  3. Kun jauheliha on hieman ruskistunut, lisää pannulle loppu jauheliha. Jatka paistamista, kunnes jauheliha on sisältäkin kypsää.
  4. Lisää mausteet ja tomaattimurska.
  5. Kuumenna vielä kiehuvaksi. 



Vinkit


  • Sokeri toimii tässä ohjeessa mausteena ja taittaa tomaattikastikkeen kitkeryyttä.
  • Maustamiseen sopii lisäksi esimerkiksi valkosipuli tai ketsuppi.
  • Voit koristella kastikkeen tuoreella basilikalla.
  • Kastikkeen voi tarjota heti tai antaa sen hautua kannen alla pidemmänkin aikaa.
  • Tomaattinen jauhelihakastike sopii erityisesti pastan kanssa. 



Katso myös