4 annosta (pääruoaksi)
10 min (valmistus) +
15 min (keittäminen)
Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
6
tomaattia
2
sipulia
400 g
tomaattimurskaa (esim. Mutti)
5 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
2 rkl
ketsuppia
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
200 g
tuorejuustoa (Philadelphia)
1 rkl
balsamiviinietikkaa (tumma)
Ohje
Vinkit
Katso myös
4 annosta (pääruoaksi)
10 min (valmistus) +
15 min (keittäminen)
Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
6
tomaattia
2
sipulia
400 g
tomaattimurskaa (esim. Mutti)
5 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
2 rkl
ketsuppia
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
200 g
tuorejuustoa (Philadelphia)
1 rkl
balsamiviinietikkaa (tumma)
Ohje
Vinkit
Katso myös
4 annosta (pääruoaksi)
10 min (valmistus) +
15 min (keittäminen)
Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
6
tomaattia
2
sipulia
400 g
tomaattimurskaa (esim. Mutti)
5 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
2 rkl
ketsuppia
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
200 g
tuorejuustoa (Philadelphia)
1 rkl
balsamiviinietikkaa (tumma)
Ohje
Vinkit
Katso myös