10 annosta
Kakkupohja:
15 min (valmistus) +
30 min (paistaminen) + pohjan jäähtyminen
Täyttäminen ja koristelu:
n. 15 min
Kakkupohja
(ø 22 cm)
100 g
voita
100 g
taloussuklaata
3
kananmunaa (huoneenlämpöistä)
2 dl
sokeria
2,25 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
- - -
vuokaan:
margariinia ja korppujauhoja
Täyttäminen
200 g (1 prk)
vaniljatuorejuustoa
2 rkl
sokeria
4 dl
vispikermaa
- - -
1 dl
maitoa (kostutukseen)
1 rkl
kaakaojuomajauhetta (maidon joukkoon)
Koristelu
tuoreita marjoja
suklaamakeisia
(syötäviä kukkia)
Kuvan kakku on leivottu ø 20 cm vuokaan, jolloin se on hieman korkeampi, mutta hankalampi leikata kakkulapiolla.
Kakkupohja
Täyttäminen ja koristelu
Vinkit
10 annosta
Kakkupohja:
15 min (valmistus) +
30 min (paistaminen) + pohjan jäähtyminen
Täyttäminen ja koristelu:
n. 15 min
Kakkupohja
(ø 22 cm)
100 g
voita
100 g
taloussuklaata
3
kananmunaa (huoneenlämpöistä)
2 dl
sokeria
2,25 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
- - -
vuokaan:
margariinia ja korppujauhoja
Täyttäminen
200 g (1 prk)
vaniljatuorejuustoa
2 rkl
sokeria
4 dl
vispikermaa
- - -
1 dl
maitoa (kostutukseen)
1 rkl
kaakaojuomajauhetta (maidon joukkoon)
Koristelu
tuoreita marjoja
suklaamakeisia
(syötäviä kukkia)
Kuvan kakku on leivottu ø 20 cm vuokaan, jolloin se on hieman korkeampi, mutta hankalampi leikata kakkulapiolla.
Kakkupohja
Täyttäminen ja koristelu
Vinkit