pellillinen (30 x 38 cm piirakka)
20 min (valmistelut) +
40 min (paistaminen)
Pohja
6 dl
vehnäjauhoja
2 dl
sokeria
3 tl
leivinjauhetta
1 tl
kanelia
0,25 tl
suolaa
- - -
2
kananmunaa
1 dl
maitoa
200 g
leivontamargariinia tai voita (sulatettu)
Täyte
1 litra (500 g)
raparperia viipaleina
2 prk (4 dl)
kermaviiliä
2 dl
sokeria
1,5 rkl
vanilliinisokeria
3
kananmunaa
Tällä ohjeella raparperipiirakkaa tulee noin 20 palaa.
Ohje (pohja)
Täyte
Vinkit
pellillinen (30 x 38 cm piirakka)
20 min (valmistelut) +
40 min (paistaminen)
Pohja
6 dl
vehnäjauhoja
2 dl
sokeria
3 tl
leivinjauhetta
1 tl
kanelia
0,25 tl
suolaa
- - -
2
kananmunaa
1 dl
maitoa
200 g
leivontamargariinia tai voita (sulatettu)
Täyte
1 litra (500 g)
raparperia viipaleina
2 prk (4 dl)
kermaviiliä
2 dl
sokeria
1,5 rkl
vanilliinisokeria
3
kananmunaa
Tällä ohjeella raparperipiirakkaa tulee noin 20 palaa.
Ohje (pohja)
Täyte
Vinkit
pellillinen (30 x 38 cm piirakka)
20 min (valmistelut) +
40 min (paistaminen)
Pohja
6 dl
vehnäjauhoja
2 dl
sokeria
3 tl
leivinjauhetta
1 tl
kanelia
0,25 tl
suolaa
- - -
2
kananmunaa
1 dl
maitoa
200 g
leivontamargariinia tai voita (sulatettu)
Täyte
1 litra (500 g)
raparperia viipaleina
2 prk (4 dl)
kermaviiliä
2 dl
sokeria
1,5 rkl
vanilliinisokeria
3
kananmunaa
Tällä ohjeella raparperipiirakkaa tulee noin 20 palaa.
Ohje (pohja)
Täyte
Vinkit