Seuraa meitä

Helppo pasha

Rated 5 stars out of 5
5.0
(4)

4 annosta

10 min

Nopea ja helppo pasha on valmista syötäväksi heti. Ohje on näppärä kaksinkertaistaa tarvittaessa.

Ainekset

4 annosta

1 prk (250 g)

rahkaa (maustamaton)

0,75 dl

appelsiinimarmeladia

0,5 dl

rusinoita

2 rkl

mantelirouhetta

1,5 rkl

sitruunamehua

1 rkl

sokeria

0,5 prk 

vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (1,25 dl)

Koristeeksi esim. 


Ananaskirsikoita tai persikkaa


Mantelirouhetta tai pääsiäismakeisia

Helppo pasha valmistuu sekoittamalla.

Ohje

  1. Sekoita keskenään rahka, appelsiinimarmeladi, rusinat, mantelirouhe, sitruunamehu ja sokeri. 
  2. Vaahdota noin 1,25 dl (puoli purkkia) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta paksuksi vaahdoksi. Käytä sähkövatkainta tai yleiskoneen vaahdotusvispilää.
  3. Yhdistä ainekset keskenään. 
  4. Jaa kulhoihin ja koristele halutessasi esimerkiksi ananaskirsikoilla, persikalla, mantelirouheella tai makeisilla.



Vinkit


  • Malta vaahdottaa vaahtoutuva vaniljakastike kunnolla, jolloin saat kuohkean jälkiruoan. Pieni määrä on helpoin vaahdottaa kulhossa, jonka pohja ei ole kovin laakea.
  • Helppo pasha on mainio jälkiruoka pääsiäisen aikaan. Se on nopea tehdä isommallekin joukolle - lähes samalla vaivalla kaksinkertaistat annoksen.




Katso myös



Seuraa meitä

Helppo pasha

Rated 5 stars out of 5
5.0
(4)

4 annosta

10 min

Nopea ja helppo pasha on valmista syötäväksi heti. Ohje on näppärä kaksinkertaistaa tarvittaessa.

Ainekset

4 annosta

1 prk (250 g)

rahkaa (maustamaton)

0,75 dl

appelsiinimarmeladia

0,5 dl

rusinoita

2 rkl

mantelirouhetta

1,5 rkl

sitruunamehua

1 rkl

sokeria

0,5 prk 

vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (1,25 dl)

Koristeeksi esim. 


Ananaskirsikoita tai persikkaa


Mantelirouhetta tai pääsiäismakeisia

Helppo pasha valmistuu sekoittamalla.

Ohje

  1. Sekoita keskenään rahka, appelsiinimarmeladi, rusinat, mantelirouhe, sitruunamehu ja sokeri. 
  2. Vaahdota noin 1,25 dl (puoli purkkia) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta paksuksi vaahdoksi. Käytä sähkövatkainta tai yleiskoneen vaahdotusvispilää.
  3. Yhdistä ainekset keskenään. 
  4. Jaa kulhoihin ja koristele halutessasi esimerkiksi ananaskirsikoilla, persikalla, mantelirouheella tai makeisilla.



Vinkit


  • Malta vaahdottaa vaahtoutuva vaniljakastike kunnolla, jolloin saat kuohkean jälkiruoan. Pieni määrä on helpoin vaahdottaa kulhossa, jonka pohja ei ole kovin laakea.
  • Helppo pasha on mainio jälkiruoka pääsiäisen aikaan. Se on nopea tehdä isommallekin joukolle - lähes samalla vaivalla kaksinkertaistat annoksen.




Katso myös



Seuraa meitä

Helppo pasha

Rated 5 stars out of 5
5.0
(4)

4 annosta

10 min

Nopea ja helppo pasha on valmista syötäväksi heti. Ohje on näppärä kaksinkertaistaa tarvittaessa.

Ainekset

4 annosta

1 prk (250 g)

rahkaa (maustamaton)

0,75 dl

appelsiinimarmeladia

0,5 dl

rusinoita

2 rkl

mantelirouhetta

1,5 rkl

sitruunamehua

1 rkl

sokeria

0,5 prk 

vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (1,25 dl)

Koristeeksi esim. 


Ananaskirsikoita tai persikkaa


Mantelirouhetta tai pääsiäismakeisia

Helppo pasha valmistuu sekoittamalla.

Ohje

  1. Sekoita keskenään rahka, appelsiinimarmeladi, rusinat, mantelirouhe, sitruunamehu ja sokeri. 
  2. Vaahdota noin 1,25 dl (puoli purkkia) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta paksuksi vaahdoksi. Käytä sähkövatkainta tai yleiskoneen vaahdotusvispilää.
  3. Yhdistä ainekset keskenään. 
  4. Jaa kulhoihin ja koristele halutessasi esimerkiksi ananaskirsikoilla, persikalla, mantelirouheella tai makeisilla.



Vinkit


  • Malta vaahdottaa vaahtoutuva vaniljakastike kunnolla, jolloin saat kuohkean jälkiruoan. Pieni määrä on helpoin vaahdottaa kulhossa, jonka pohja ei ole kovin laakea.
  • Helppo pasha on mainio jälkiruoka pääsiäisen aikaan. Se on nopea tehdä isommallekin joukolle - lähes samalla vaivalla kaksinkertaistat annoksen.




Katso myös