Helppo kanelikakku

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

16 viipaletta

15 min (valmistelut) +

50 min (paistaminen)

Helppo kanelikakku valmistetaan sekoittamalla kuivat aineet keskenään ja lisäämällä niiden joukkoon kerma, kananmunat ja sulatettu voi. Varaa paistamiseen parin litran kakkuvuoka.

Ainekset

5 dl

vehnäjauhoja

3 dl

sokeria

1 rkl

vanilliinisokeria

1 rkl

kanelia

2 tl

leivinjauhetta

1 dl

kuohukermaa

4

kananmunaa

200 g

voita tai margariinia (sulatettu)

Vuokaan


voita tai margariinia


korppujauhoja

Tämä kanelikakku on helppo valmistaa.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
  2. Sulata rasva (200 g). Jätä odottamaan.
  3. Voitele ja jauhota 1,8 - 2 litran kakkuvuoka (ruokajakoti.fi/Kakkuvuoan+voitelu).
  4. Yhdistä kuivat aineet: vehnäjauho, sokeri, vanilliinisokeri, kaneli ja leivinjauhe. Sekoita huolellisesti.
  5. Tee kuoppa kuivien ainesten keskelle. Lisää kuoppaan kerma ja kananmunat. Sekoita hieman (esim. puuhaarukalla). 
  6. Lisää sulatettu rasva ja sekoita sen verran, että saat ainekset juuri ja juuri sekaisin (älä sekoita ylimääräistä). Laita taikina vuokaan. 
  7. Paista 180 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 50 minuuttia. Kanelikakku on valmis, kun puutikkuun ei tartu taikinaa kakkua kokeiltaessa.
  8. Kumoa hieman jäähtyneenä.


Helppo kanelikakku

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

16 viipaletta

15 min (valmistelut) +

50 min (paistaminen)

Helppo kanelikakku valmistetaan sekoittamalla kuivat aineet keskenään ja lisäämällä niiden joukkoon kerma, kananmunat ja sulatettu voi. Varaa paistamiseen parin litran kakkuvuoka.

Ainekset

5 dl

vehnäjauhoja

3 dl

sokeria

1 rkl

vanilliinisokeria

1 rkl

kanelia

2 tl

leivinjauhetta

1 dl

kuohukermaa

4

kananmunaa

200 g

voita tai margariinia (sulatettu)

Vuokaan


voita tai margariinia


korppujauhoja

Tämä kanelikakku on helppo valmistaa.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
  2. Sulata rasva (200 g). Jätä odottamaan.
  3. Voitele ja jauhota 1,8 - 2 litran kakkuvuoka (ruokajakoti.fi/Kakkuvuoan+voitelu).
  4. Yhdistä kuivat aineet: vehnäjauho, sokeri, vanilliinisokeri, kaneli ja leivinjauhe. Sekoita huolellisesti.
  5. Tee kuoppa kuivien ainesten keskelle. Lisää kuoppaan kerma ja kananmunat. Sekoita hieman (esim. puuhaarukalla). 
  6. Lisää sulatettu rasva ja sekoita sen verran, että saat ainekset juuri ja juuri sekaisin (älä sekoita ylimääräistä). Laita taikina vuokaan. 
  7. Paista 180 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 50 minuuttia. Kanelikakku on valmis, kun puutikkuun ei tartu taikinaa kakkua kokeiltaessa.
  8. Kumoa hieman jäähtyneenä.


Helppo kanelikakku

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

16 viipaletta

15 min (valmistelut) +

50 min (paistaminen)

Helppo kanelikakku valmistetaan sekoittamalla kuivat aineet keskenään ja lisäämällä niiden joukkoon kerma, kananmunat ja sulatettu voi. Varaa paistamiseen parin litran kakkuvuoka.

Ainekset

5 dl

vehnäjauhoja

3 dl

sokeria

1 rkl

vanilliinisokeria

1 rkl

kanelia

2 tl

leivinjauhetta

1 dl

kuohukermaa

4

kananmunaa

200 g

voita tai margariinia (sulatettu)

Vuokaan


voita tai margariinia


korppujauhoja

Tämä kanelikakku on helppo valmistaa.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
  2. Sulata rasva (200 g). Jätä odottamaan.
  3. Voitele ja jauhota 1,8 - 2 litran kakkuvuoka (ruokajakoti.fi/Kakkuvuoan+voitelu).
  4. Yhdistä kuivat aineet: vehnäjauho, sokeri, vanilliinisokeri, kaneli ja leivinjauhe. Sekoita huolellisesti.
  5. Tee kuoppa kuivien ainesten keskelle. Lisää kuoppaan kerma ja kananmunat. Sekoita hieman (esim. puuhaarukalla). 
  6. Lisää sulatettu rasva ja sekoita sen verran, että saat ainekset juuri ja juuri sekaisin (älä sekoita ylimääräistä). Laita taikina vuokaan. 
  7. Paista 180 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 50 minuuttia. Kanelikakku on valmis, kun puutikkuun ei tartu taikinaa kakkua kokeiltaessa.
  8. Kumoa hieman jäähtyneenä.