Helppo jauhelihakiusaus pannulla

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

3 annosta

20 min


Gluteeniton


Peruna-sipulisekoitus ja jauheliha yhdistyvät pannulla helposti kiusaukseksi, jonka valmistamiseen ei tarvita uunia. Valitse iso paistinpannu, jotta jauhelihakiusauksen teko on vaivatonta.


Ainekset

3 annosta

1 rkl

voita (tai rypsiöljyä)

200 g 

jauhelihaa (nauta tai sika-nauta)

(2 kynttä

valkosipulia)

500 g

peruna-sipulisekoitusta (pakaste)

100 g (3 dl)

pitkiä vihreitä papuja (pakaste)

2 dl

kuohukermaa tai ruokakermaa

1 dl

vettä

1 tl

yrttisuolaa (tai suolaa)

1 tl

paprikajauhetta

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

ripaus

valkopippuria (jauhettu)

(Lisäksi tuoretta persiljaa tai korianteria)

Peruna-sipulisekoituksesta ja jauhelihasta voi valmistaa pannulla kiusauksen.

Ohje

  1. Paista jauheliha kypsäksi voissa (tai öljyssä). Tee paistaminen isolla paistinpannulla (mielellään korkeareunainen, halkaisijaltaan vähintään 24 cm pannu).
  2. (Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet ja lisää ne pannulle jauhelihan kanssa.) 
  3. Lisää peruna-sipulisekoitus (jäisenä) sekä pavut. 
  4. Paista (välillä käännellen) parin minuutin ajan.  
  5. Lisää kerma ja vesi. 
  6. Mausta (yrtti)suolalla, paprikajauheella, mustapippurilla ja valkopippurilla.
  7. Anna kiehua hiljalleen noin 10 - 15 minuutin ajan - sekoita välillä varovasti käännellen. Ruoka on valmista, kun perunat ovat kypsiä. Jos neste häviää ennen perunoiden kypsymistä, lisää tarvittaessa hieman vettä.



Vinkki


  • Lisää halutessasi jauhelihakiusauksen joukkoon esimerkiksi tuoretta persiljaa tai korianteria.




Helppo jauhelihakiusaus pannulla

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

3 annosta

20 min


Gluteeniton


Peruna-sipulisekoitus ja jauheliha yhdistyvät pannulla helposti kiusaukseksi, jonka valmistamiseen ei tarvita uunia. Valitse iso paistinpannu, jotta jauhelihakiusauksen teko on vaivatonta.


Ainekset

3 annosta

1 rkl

voita (tai rypsiöljyä)

200 g 

jauhelihaa (nauta tai sika-nauta)

(2 kynttä

valkosipulia)

500 g

peruna-sipulisekoitusta (pakaste)

100 g (3 dl)

pitkiä vihreitä papuja (pakaste)

2 dl

kuohukermaa tai ruokakermaa

1 dl

vettä

1 tl

yrttisuolaa (tai suolaa)

1 tl

paprikajauhetta

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

ripaus

valkopippuria (jauhettu)

(Lisäksi tuoretta persiljaa tai korianteria)

Peruna-sipulisekoituksesta ja jauhelihasta voi valmistaa pannulla kiusauksen.

Ohje

  1. Paista jauheliha kypsäksi voissa (tai öljyssä). Tee paistaminen isolla paistinpannulla (mielellään korkeareunainen, halkaisijaltaan vähintään 24 cm pannu).
  2. (Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet ja lisää ne pannulle jauhelihan kanssa.) 
  3. Lisää peruna-sipulisekoitus (jäisenä) sekä pavut. 
  4. Paista (välillä käännellen) parin minuutin ajan.  
  5. Lisää kerma ja vesi. 
  6. Mausta (yrtti)suolalla, paprikajauheella, mustapippurilla ja valkopippurilla.
  7. Anna kiehua hiljalleen noin 10 - 15 minuutin ajan - sekoita välillä varovasti käännellen. Ruoka on valmista, kun perunat ovat kypsiä. Jos neste häviää ennen perunoiden kypsymistä, lisää tarvittaessa hieman vettä.



Vinkki


  • Lisää halutessasi jauhelihakiusauksen joukkoon esimerkiksi tuoretta persiljaa tai korianteria.




Helppo jauhelihakiusaus pannulla

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

3 annosta

20 min


Gluteeniton


Peruna-sipulisekoitus ja jauheliha yhdistyvät pannulla helposti kiusaukseksi, jonka valmistamiseen ei tarvita uunia. Valitse iso paistinpannu, jotta jauhelihakiusauksen teko on vaivatonta.


Ainekset

3 annosta

1 rkl

voita (tai rypsiöljyä)

200 g 

jauhelihaa (nauta tai sika-nauta)

(2 kynttä

valkosipulia)

500 g

peruna-sipulisekoitusta (pakaste)

100 g (3 dl)

pitkiä vihreitä papuja (pakaste)

2 dl

kuohukermaa tai ruokakermaa

1 dl

vettä

1 tl

yrttisuolaa (tai suolaa)

1 tl

paprikajauhetta

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

ripaus

valkopippuria (jauhettu)

(Lisäksi tuoretta persiljaa tai korianteria)

Peruna-sipulisekoituksesta ja jauhelihasta voi valmistaa pannulla kiusauksen.

Ohje

  1. Paista jauheliha kypsäksi voissa (tai öljyssä). Tee paistaminen isolla paistinpannulla (mielellään korkeareunainen, halkaisijaltaan vähintään 24 cm pannu).
  2. (Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet ja lisää ne pannulle jauhelihan kanssa.) 
  3. Lisää peruna-sipulisekoitus (jäisenä) sekä pavut. 
  4. Paista (välillä käännellen) parin minuutin ajan.  
  5. Lisää kerma ja vesi. 
  6. Mausta (yrtti)suolalla, paprikajauheella, mustapippurilla ja valkopippurilla.
  7. Anna kiehua hiljalleen noin 10 - 15 minuutin ajan - sekoita välillä varovasti käännellen. Ruoka on valmista, kun perunat ovat kypsiä. Jos neste häviää ennen perunoiden kypsymistä, lisää tarvittaessa hieman vettä.



Vinkki


  • Lisää halutessasi jauhelihakiusauksen joukkoon esimerkiksi tuoretta persiljaa tai korianteria.