Seuraa meitä

Hedelmäsalaatti

Rated 4.5 stars out of 5
4.5
(6)

4 annosta

15 min

Hedelmäsalaatti on ihanan raikas välipala tai jälkiruoka. Se sopii vaikka vaniljavaahdon kanssa tarjottavaksi.

Ainekset

4 annosta

3

kiiviä

satsumaa

250 g

tummia viinirypäleitä

1 prk (230/140 g)

ananasviipaleita mehussa

+ ananasviipaleiden mehu (noin 0,5 dl)

1 rkl 

sitruunamehua

1

omena

banaani

(sitruunamelissaa tai minttua)

Lisäksi tarjoiluun: 


Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Hedelmäsalaatti ja vaniljakastike on terveellinen välipala.

Ohje

  1. Kuori kiivit ja satsumat. Paloittele ne ja laita reilun kokoiseen kulhoon. 
  2. Huuhtele ja puolita viinirypäleet. Lisää ne kulhoon. 
  3. Paloittele ananasviipaleet (älä heitä mehua pois). Lisää hedelmäsalaattiin ananakset, ananasmehu ja sitruunamehu. 
  4. Kuori omena ja banaani. Paloittele ne ja sekoita kaikki hedelmäsalaatin ainekset keskenään.
  5. Lisää halutessasi joukkoon tuoretta sitruunamelissaa tai minttua (tai käytä niitä koristeluun).
  6. Vaahdota lisäksi vaahtoutuvaa vaniljakastiketta.



Vinkit


  • Voit hyvin muunnella hedelmäsalaatin ohjetta vaihtelemalla hedelmiä. Voit käyttää esim. (hunaja)melonia, appelsiinia, persikkaa tai erilaisia marjoja.
  • Sitruunamehu ehkäisee omenan ja banaanin tummumista, vaikka hedelmäsalaattia ei tarjottaisikaan heti.
  • Ohjeesta riittää reilu annos neljälle, pieni jälkiruoka-annos useammallekin.




Katso myös 


Seuraa meitä

Hedelmäsalaatti

Rated 4.5 stars out of 5
4.5
(6)

4 annosta

15 min

Hedelmäsalaatti on ihanan raikas välipala tai jälkiruoka. Se sopii vaikka vaniljavaahdon kanssa tarjottavaksi.

Ainekset

4 annosta

3

kiiviä

satsumaa

250 g

tummia viinirypäleitä

1 prk (230/140 g)

ananasviipaleita mehussa

+ ananasviipaleiden mehu (noin 0,5 dl)

1 rkl 

sitruunamehua

1

omena

banaani

(sitruunamelissaa tai minttua)

Lisäksi tarjoiluun: 


Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Hedelmäsalaatti ja vaniljakastike on terveellinen välipala.

Ohje

  1. Kuori kiivit ja satsumat. Paloittele ne ja laita reilun kokoiseen kulhoon. 
  2. Huuhtele ja puolita viinirypäleet. Lisää ne kulhoon. 
  3. Paloittele ananasviipaleet (älä heitä mehua pois). Lisää hedelmäsalaattiin ananakset, ananasmehu ja sitruunamehu. 
  4. Kuori omena ja banaani. Paloittele ne ja sekoita kaikki hedelmäsalaatin ainekset keskenään.
  5. Lisää halutessasi joukkoon tuoretta sitruunamelissaa tai minttua (tai käytä niitä koristeluun).
  6. Vaahdota lisäksi vaahtoutuvaa vaniljakastiketta.



Vinkit


  • Voit hyvin muunnella hedelmäsalaatin ohjetta vaihtelemalla hedelmiä. Voit käyttää esim. (hunaja)melonia, appelsiinia, persikkaa tai erilaisia marjoja.
  • Sitruunamehu ehkäisee omenan ja banaanin tummumista, vaikka hedelmäsalaattia ei tarjottaisikaan heti.
  • Ohjeesta riittää reilu annos neljälle, pieni jälkiruoka-annos useammallekin.




Katso myös 


Seuraa meitä

Hedelmäsalaatti

Rated 4.5 stars out of 5
4.5
(6)

4 annosta

15 min

Hedelmäsalaatti on ihanan raikas välipala tai jälkiruoka. Se sopii vaikka vaniljavaahdon kanssa tarjottavaksi.

Ainekset

4 annosta

3

kiiviä

satsumaa

250 g

tummia viinirypäleitä

1 prk (230/140 g)

ananasviipaleita mehussa

+ ananasviipaleiden mehu (noin 0,5 dl)

1 rkl 

sitruunamehua

1

omena

banaani

(sitruunamelissaa tai minttua)

Lisäksi tarjoiluun: 


Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Hedelmäsalaatti ja vaniljakastike on terveellinen välipala.

Ohje

  1. Kuori kiivit ja satsumat. Paloittele ne ja laita reilun kokoiseen kulhoon. 
  2. Huuhtele ja puolita viinirypäleet. Lisää ne kulhoon. 
  3. Paloittele ananasviipaleet (älä heitä mehua pois). Lisää hedelmäsalaattiin ananakset, ananasmehu ja sitruunamehu. 
  4. Kuori omena ja banaani. Paloittele ne ja sekoita kaikki hedelmäsalaatin ainekset keskenään.
  5. Lisää halutessasi joukkoon tuoretta sitruunamelissaa tai minttua (tai käytä niitä koristeluun).
  6. Vaahdota lisäksi vaahtoutuvaa vaniljakastiketta.



Vinkit


  • Voit hyvin muunnella hedelmäsalaatin ohjetta vaihtelemalla hedelmiä. Voit käyttää esim. (hunaja)melonia, appelsiinia, persikkaa tai erilaisia marjoja.
  • Sitruunamehu ehkäisee omenan ja banaanin tummumista, vaikka hedelmäsalaattia ei tarjottaisikaan heti.
  • Ohjeesta riittää reilu annos neljälle, pieni jälkiruoka-annos useammallekin.




Katso myös