Seuraa meitä

Hedelmärahka

Rated 4.25 stars out of 5
4.3
(4)

4 annosta

15 min

Hedelmärahka maistuu helppona välipalana tai terveellisenä jälkiruokana.

Ainekset

4 annosta

250 g (1 prk) 

maitorahkaa

2 rkl

sokeria

1 tl

vanilliinisokeria 

2

klementiiniä

1

banaani

1

omena

1

päärynä

2 dl 

vispikermaa

Hedelmärahka on terveellinen jälkiruoka.

Ohje

  1. Laita maitorahka kulhoon. Lisää sokeri ja vanilliinisokeri, sekoita.
  2. Kuori ja paloittele hedelmät pieniksi kuutioiksi. Lisää ne rahkan joukkoon.
  3. Kaada vispikerma toiseen kulhoon. Vaahdota sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. 
  4. Sekoita kermavaahto hedelmärahkan joukkoon. Tarkista maku ja lisää sokeria tarvittaessa.



Vinkit


  • Voit vaihdella hedelmiä sen mukaan mitä kotoa tai kaupasta löytyy. Esimerkiksi viinirypäleet, appelsiini, ananaskirsikka ja säilykehedelmät sopivat hyvin rahkaan.
  • Lisää tai vähennä sokerin määrää maun mukaan. Hedelmien kypsyys ja niiden happamuus vaikuttavat hedelmärahkan makeuteen. 




Katso myös



Seuraa meitä

Hedelmärahka

Rated 4.25 stars out of 5
4.3
(4)

4 annosta

15 min

Hedelmärahka maistuu helppona välipalana tai terveellisenä jälkiruokana.

Ainekset

4 annosta

250 g (1 prk) 

maitorahkaa

2 rkl

sokeria

1 tl

vanilliinisokeria 

2

klementiiniä

1

banaani

1

omena

1

päärynä

2 dl 

vispikermaa

Hedelmärahka on terveellinen jälkiruoka.

Ohje

  1. Laita maitorahka kulhoon. Lisää sokeri ja vanilliinisokeri, sekoita.
  2. Kuori ja paloittele hedelmät pieniksi kuutioiksi. Lisää ne rahkan joukkoon.
  3. Kaada vispikerma toiseen kulhoon. Vaahdota sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. 
  4. Sekoita kermavaahto hedelmärahkan joukkoon. Tarkista maku ja lisää sokeria tarvittaessa.



Vinkit


  • Voit vaihdella hedelmiä sen mukaan mitä kotoa tai kaupasta löytyy. Esimerkiksi viinirypäleet, appelsiini, ananaskirsikka ja säilykehedelmät sopivat hyvin rahkaan.
  • Lisää tai vähennä sokerin määrää maun mukaan. Hedelmien kypsyys ja niiden happamuus vaikuttavat hedelmärahkan makeuteen. 




Katso myös



Seuraa meitä

Hedelmärahka

Rated 4.25 stars out of 5
4.3
(4)

4 annosta

15 min

Hedelmärahka maistuu helppona välipalana tai terveellisenä jälkiruokana.

Ainekset

4 annosta

250 g (1 prk) 

maitorahkaa

2 rkl

sokeria

1 tl

vanilliinisokeria 

2

klementiiniä

1

banaani

1

omena

1

päärynä

2 dl 

vispikermaa

Hedelmärahka on terveellinen jälkiruoka.

Ohje

  1. Laita maitorahka kulhoon. Lisää sokeri ja vanilliinisokeri, sekoita.
  2. Kuori ja paloittele hedelmät pieniksi kuutioiksi. Lisää ne rahkan joukkoon.
  3. Kaada vispikerma toiseen kulhoon. Vaahdota sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. 
  4. Sekoita kermavaahto hedelmärahkan joukkoon. Tarkista maku ja lisää sokeria tarvittaessa.



Vinkit


  • Voit vaihdella hedelmiä sen mukaan mitä kotoa tai kaupasta löytyy. Esimerkiksi viinirypäleet, appelsiini, ananaskirsikka ja säilykehedelmät sopivat hyvin rahkaan.
  • Lisää tai vähennä sokerin määrää maun mukaan. Hedelmien kypsyys ja niiden happamuus vaikuttavat hedelmärahkan makeuteen. 




Katso myös