4 - 5 annosta (n. 16 kpl)
30 min
Ainekset 4-5:lle
500 g
haukea (perattu)
1 dl
kermaa (esim. kuohukerma)
120 g
smetanaa (pieni prk = 1,2 dl)
0,5 dl
korppujauhoja
2
kananmunaa
- - -
1 rkl
tilliä (kuivattu) tai 0,5 dl tuoretta tilliä silppuna
1,25 tl
suolaa
2 tl
sipulijauhetta
0,3 tl
valkopippuria (jauhettu)
1,5 rkl
sitruunamehua
Paistamiseen
voita (yhteensä noin 3 rkl)
Ohje
Paistaminen
Vinkit
Haukipihvit on näppärä paistaa kolollisella lettupannulla. Pihvien muotoilu on helppoa, kun täytät lettupannun kolot.
4 - 5 annosta (n. 16 kpl)
30 min
Ainekset 4-5:lle
500 g
haukea (perattu)
1 dl
kermaa (esim. kuohukerma)
120 g
smetanaa (pieni prk = 1,2 dl)
0,5 dl
korppujauhoja
2
kananmunaa
- - -
1 rkl
tilliä (kuivattu) tai 0,5 dl tuoretta tilliä silppuna
1,25 tl
suolaa
2 tl
sipulijauhetta
0,3 tl
valkopippuria (jauhettu)
1,5 rkl
sitruunamehua
Paistamiseen
voita (yhteensä noin 3 rkl)
Ohje
Paistaminen
Vinkit
Haukipihvit on näppärä paistaa kolollisella lettupannulla. Pihvien muotoilu on helppoa, kun täytät lettupannun kolot.
4 - 5 annosta (n. 16 kpl)
30 min
Ainekset 4-5:lle
500 g
haukea (perattu)
1 dl
kermaa (esim. kuohukerma)
120 g
smetanaa (pieni prk = 1,2 dl)
0,5 dl
korppujauhoja
2
kananmunaa
- - -
1 rkl
tilliä (kuivattu) tai 0,5 dl tuoretta tilliä silppuna
1,25 tl
suolaa
2 tl
sipulijauhetta
0,3 tl
valkopippuria (jauhettu)
1,5 rkl
sitruunamehua
Paistamiseen
voita (yhteensä noin 3 rkl)
Ohje
Paistaminen
Vinkit
Haukipihvit on näppärä paistaa kolollisella lettupannulla. Pihvien muotoilu on helppoa, kun täytät lettupannun kolot.