6 annosta
20 min valmistus +
30 min haudutus
Ainekset
500 g
punakaalia
1
(puna)sipuli
1 rkl
rypsiöljyä
1
omena
0,5 dl
vettä
0,5 dl
punaviinietikkaa tai etikkapunajuurien lientä
2 rkl
fariinisokeria
0,5 tl
suolaa
0,25 tl
mustapippuria
3 rkl (n. 50 g)
smetanaa
Ohje
6 annosta
20 min valmistus +
30 min haudutus
Ainekset
500 g
punakaalia
1
(puna)sipuli
1 rkl
rypsiöljyä
1
omena
0,5 dl
vettä
0,5 dl
punaviinietikkaa tai etikkapunajuurien lientä
2 rkl
fariinisokeria
0,5 tl
suolaa
0,25 tl
mustapippuria
3 rkl (n. 50 g)
smetanaa
Ohje
6 annosta
20 min valmistus +
30 min haudutus
Ainekset
500 g
punakaalia
1
(puna)sipuli
1 rkl
rypsiöljyä
1
omena
0,5 dl
vettä
0,5 dl
punaviinietikkaa tai etikkapunajuurien lientä
2 rkl
fariinisokeria
0,5 tl
suolaa
0,25 tl
mustapippuria
3 rkl (n. 50 g)
smetanaa
Ohje