Halloumi-kasvispihvit

Rated 4.523809523809524 stars out of 5
4.5
(21)

8 kpl

40 minuuttia


Kasvisruoka

Halloumi-kasvispihveissä maistuu raikas minttu. 
Jos et pidä mintun mausta, vaihda se persiljaan. Tarjoa pihvit esimerkiksi tsatsikin kanssa tai testaa niitä hampurilaisen välissä.

Ainekset

200 g

halloumi-juustoa

0,5

kesäkurpitsaa

1

porkkana

0,5 dl

vehnäjauhoja

2

kananmunaa

1 tl 

minttua tai persiljaa (kuivattu)

0,5 tl 

mustapippuria (rouhittu)

 Paistamiseen: voita

Halloumi-kasvispihvit maustetaan mintulla.

Ohje

  1. Raasta halloumi karkeaksi raasteeksi.
  2. Pese ja raasta puolikas kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi.
  3. Pese, kuori ja raasta porkkana (hienoksi raasteeksi).
  4. Yhdistä raasteet kulhossa. Lisää vehnäjauho ja sekoita hyvin.
  5. Lisää kananmunat, minttu (tai persilja) ja mustapippuri.
  6. Kuumenna paistinpannu, esimerkiksi kolollinen lettupannu. Lisää pannulle voita ja annostele halloumi-kasvisseosta pannulle esimerkiksi pienellä kauhalla.
  7. Pienennä lieden tehoa. Reilu puolet lieden maksimitehosta on yleensä sopiva teho niin että pihvit kypsyvät, mutta eivät mustu.
  8. Paista pihvejä noin 4 min / puoli. Käännä ja paista toinenkin puoli.



Vinkit


  • Raakaa pihviä ei kannata yrittää kääntää. Odota rauhassa, että ensimmäinen puoli on kypsynyt kunnolla. Tällöin kääntäminen onnistuu helposti paistinlastan avulla. Pidä kuitenkin huolta, ettei pihvin pohja mustu.
  • Pihvien paistuessa ehdit keittämään couscousin ja valmistamaan tsatsikin halloumi-pihvien kaveriksi.


Halloumi-kasvispihvit

Rated 4.523809523809524 stars out of 5
4.5
(21)

8 kpl

40 minuuttia


Kasvisruoka

Halloumi-kasvispihveissä maistuu raikas minttu. 
Jos et pidä mintun mausta, vaihda se persiljaan. Tarjoa pihvit esimerkiksi tsatsikin kanssa tai testaa niitä hampurilaisen välissä.

Ainekset

200 g

halloumi-juustoa

0,5

kesäkurpitsaa

1

porkkana

0,5 dl

vehnäjauhoja

2

kananmunaa

1 tl 

minttua tai persiljaa (kuivattu)

0,5 tl 

mustapippuria (rouhittu)

 Paistamiseen: voita

Halloumi-kasvispihvit maustetaan mintulla.

Ohje

  1. Raasta halloumi karkeaksi raasteeksi.
  2. Pese ja raasta puolikas kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi.
  3. Pese, kuori ja raasta porkkana (hienoksi raasteeksi).
  4. Yhdistä raasteet kulhossa. Lisää vehnäjauho ja sekoita hyvin.
  5. Lisää kananmunat, minttu (tai persilja) ja mustapippuri.
  6. Kuumenna paistinpannu, esimerkiksi kolollinen lettupannu. Lisää pannulle voita ja annostele halloumi-kasvisseosta pannulle esimerkiksi pienellä kauhalla.
  7. Pienennä lieden tehoa. Reilu puolet lieden maksimitehosta on yleensä sopiva teho niin että pihvit kypsyvät, mutta eivät mustu.
  8. Paista pihvejä noin 4 min / puoli. Käännä ja paista toinenkin puoli.



Vinkit


  • Raakaa pihviä ei kannata yrittää kääntää. Odota rauhassa, että ensimmäinen puoli on kypsynyt kunnolla. Tällöin kääntäminen onnistuu helposti paistinlastan avulla. Pidä kuitenkin huolta, ettei pihvin pohja mustu.
  • Pihvien paistuessa ehdit keittämään couscousin ja valmistamaan tsatsikin halloumi-pihvien kaveriksi.


Halloumi-kasvispihvit

Rated 4.523809523809524 stars out of 5
4.5
(21)

8 kpl

40 minuuttia


Kasvisruoka

Halloumi-kasvispihveissä maistuu raikas minttu. 
Jos et pidä mintun mausta, vaihda se persiljaan. Tarjoa pihvit esimerkiksi tsatsikin kanssa tai testaa niitä hampurilaisen välissä.

Ainekset

200 g

halloumi-juustoa

0,5

kesäkurpitsaa

1

porkkana

0,5 dl

vehnäjauhoja

2

kananmunaa

1 tl 

minttua tai persiljaa (kuivattu)

0,5 tl 

mustapippuria (rouhittu)

 Paistamiseen: voita

Halloumi-kasvispihvit maustetaan mintulla.

Ohje

  1. Raasta halloumi karkeaksi raasteeksi.
  2. Pese ja raasta puolikas kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi.
  3. Pese, kuori ja raasta porkkana (hienoksi raasteeksi).
  4. Yhdistä raasteet kulhossa. Lisää vehnäjauho ja sekoita hyvin.
  5. Lisää kananmunat, minttu (tai persilja) ja mustapippuri.
  6. Kuumenna paistinpannu, esimerkiksi kolollinen lettupannu. Lisää pannulle voita ja annostele halloumi-kasvisseosta pannulle esimerkiksi pienellä kauhalla.
  7. Pienennä lieden tehoa. Reilu puolet lieden maksimitehosta on yleensä sopiva teho niin että pihvit kypsyvät, mutta eivät mustu.
  8. Paista pihvejä noin 4 min / puoli. Käännä ja paista toinenkin puoli.



Vinkit


  • Raakaa pihviä ei kannata yrittää kääntää. Odota rauhassa, että ensimmäinen puoli on kypsynyt kunnolla. Tällöin kääntäminen onnistuu helposti paistinlastan avulla. Pidä kuitenkin huolta, ettei pihvin pohja mustu.
  • Pihvien paistuessa ehdit keittämään couscousin ja valmistamaan tsatsikin halloumi-pihvien kaveriksi.