Seuraa meitä

Graham-mustikkapuuro

Rated 4.5 stars out of 5
4.5
(2)

4 annosta

alle 30 min

Graham-mustikkapuuro on mainio välipala! Keitä ensin grahamjauhot kypsiksi ja lisää mustikat vasta lopuksi.

Ainekset

4 annosta

1 litra

vettä

2 dl 

grahamjauhoja

4 dl (200 g)

mustikoita

0,5 dl

sokeria

0,75 tl

suolaa

Graham-mustikkapuuro on mainio välipala.

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa kannen alla.
  2. Ripottele grahamjauho veden joukkoon, samalla hyvin vispilällä sekoittaen.
  3. Pienennä lieden tehoa niin, että puuro juuri ja juuri kiehuu. Anna kiehua noin 20 minuutin ajan - sekoita ensimmäisten minuuttien ajan ahkerasti pohjaa myöten. Lopussa voit antaa puuron hautua kannen alla ja sekoittaa välillä.
  4. Lisää mustikat, sokeri ja suola. Kuumenna vielä kiehuvaksi.



Vinkit


  • Ripottele grahamjauho kiehuvaan veteen hiljalleen ja sekoita samalla hyvin, jotta puuroon ei muodostu paakkuja.
  • Puuroon sopivat niin tuoreet kuin pakastetutkin mustikat. Pakastetut mustikat voit käyttää jäisinä.
  • Voit lisätä sokerin määrää, jos haluat makeamman graham-mustikkapuuron.




Katso myös


Seuraa meitä

Graham-mustikkapuuro

Rated 4.5 stars out of 5
4.5
(2)

4 annosta

alle 30 min

Graham-mustikkapuuro on mainio välipala! Keitä ensin grahamjauhot kypsiksi ja lisää mustikat vasta lopuksi.

Ainekset

4 annosta

1 litra

vettä

2 dl 

grahamjauhoja

4 dl (200 g)

mustikoita

0,5 dl

sokeria

0,75 tl

suolaa

Graham-mustikkapuuro on mainio välipala.

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa kannen alla.
  2. Ripottele grahamjauho veden joukkoon, samalla hyvin vispilällä sekoittaen.
  3. Pienennä lieden tehoa niin, että puuro juuri ja juuri kiehuu. Anna kiehua noin 20 minuutin ajan - sekoita ensimmäisten minuuttien ajan ahkerasti pohjaa myöten. Lopussa voit antaa puuron hautua kannen alla ja sekoittaa välillä.
  4. Lisää mustikat, sokeri ja suola. Kuumenna vielä kiehuvaksi.



Vinkit


  • Ripottele grahamjauho kiehuvaan veteen hiljalleen ja sekoita samalla hyvin, jotta puuroon ei muodostu paakkuja.
  • Puuroon sopivat niin tuoreet kuin pakastetutkin mustikat. Pakastetut mustikat voit käyttää jäisinä.
  • Voit lisätä sokerin määrää, jos haluat makeamman graham-mustikkapuuron.




Katso myös


Seuraa meitä

Graham-mustikkapuuro

Rated 4.5 stars out of 5
4.5
(2)

4 annosta

alle 30 min

Graham-mustikkapuuro on mainio välipala! Keitä ensin grahamjauhot kypsiksi ja lisää mustikat vasta lopuksi.

Ainekset

4 annosta

1 litra

vettä

2 dl 

grahamjauhoja

4 dl (200 g)

mustikoita

0,5 dl

sokeria

0,75 tl

suolaa

Graham-mustikkapuuro on mainio välipala.

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa kannen alla.
  2. Ripottele grahamjauho veden joukkoon, samalla hyvin vispilällä sekoittaen.
  3. Pienennä lieden tehoa niin, että puuro juuri ja juuri kiehuu. Anna kiehua noin 20 minuutin ajan - sekoita ensimmäisten minuuttien ajan ahkerasti pohjaa myöten. Lopussa voit antaa puuron hautua kannen alla ja sekoittaa välillä.
  4. Lisää mustikat, sokeri ja suola. Kuumenna vielä kiehuvaksi.



Vinkit


  • Ripottele grahamjauho kiehuvaan veteen hiljalleen ja sekoita samalla hyvin, jotta puuroon ei muodostu paakkuja.
  • Puuroon sopivat niin tuoreet kuin pakastetutkin mustikat. Pakastetut mustikat voit käyttää jäisinä.
  • Voit lisätä sokerin määrää, jos haluat makeamman graham-mustikkapuuron.




Katso myös