4 annosta
5 min (taikina) +
30 min (turvotus) +
30 min (paistaminen)
Ainekset n. 36 pientä lettua
3
kananmunaa
5 dl
maitoa
1 dl
tattarijauhoa
1 dl
gluteenitonta jauhoseosta, vaalea
150 g
pinaattia (hienonnettu, pakaste)
1 tl
sokeria
0,75 tl
suolaa
ripaus
valkopippuria (jauhettu)
Paistamiseen: voita
Taikinan valmistus (mielellään puoli tuntia ennen paistamista)
Lettujen paistaminen (katso lisävinkkejä täältä)
Katso myös
4 annosta
5 min (taikina) +
30 min (turvotus) +
30 min (paistaminen)
Ainekset n. 36 pientä lettua
3
kananmunaa
5 dl
maitoa
1 dl
tattarijauhoa
1 dl
gluteenitonta jauhoseosta, vaalea
150 g
pinaattia (hienonnettu, pakaste)
1 tl
sokeria
0,75 tl
suolaa
ripaus
valkopippuria (jauhettu)
Paistamiseen: voita
Taikinan valmistus (mielellään puoli tuntia ennen paistamista)
Lettujen paistaminen (katso lisävinkkejä täältä)
Katso myös
4 annosta
5 min (taikina) +
30 min (turvotus) +
30 min (paistaminen)
Ainekset n. 36 pientä lettua
3
kananmunaa
5 dl
maitoa
1 dl
tattarijauhoa
1 dl
gluteenitonta jauhoseosta, vaalea
150 g
pinaattia (hienonnettu, pakaste)
1 tl
sokeria
0,75 tl
suolaa
ripaus
valkopippuria (jauhettu)
Paistamiseen: voita
Taikinan valmistus (mielellään puoli tuntia ennen paistamista)
Lettujen paistaminen (katso lisävinkkejä täältä)
Katso myös