Seuraa meitä

Gluteenittomat lihapullat

Rated 3.727272727272727 stars out of 5
3.7
(11)

3 annosta (n. 14 kpl)

20 min


Gluteeniton


Gluteenittomat lihapullat eivät korppujauhoa kaipaa! Tällä reseptillä herkulliset pyörykät valmistuvat kahdessakymmenessä minuutissa.

Ainekset

14 kpl

400 g

naudan paistijauhelihaa

2 kynttä

valkosipulia

1

kananmuna

1 tl

suolaa

1 tl

sipulijauhetta

1 tl

oreganoa

0,25 tl

mustapippuria (rouhittu)

Paistamiseen:


voita ja rypsiöljyä

Gluteenittomat lihapullat tehdään ilman korppujauhoja.

Ohje

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuori ja purista valkosipulin kynnet valkosipulinpuristimella (tai hienonna ne). 
  3. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita hyvin esim. isolla lusilla.
  4. Muotoile noin 14 lihapullaa (esim. käsin pyöritellen).
  5. Kuumenna paistinpannu. Lisää n. 1 rkl voita sekä n. 1 rkl öljyä.
  6. Paista lihapullat läpikypsiksi välillä käännellen, noin 6 minuutin ajan (pienennä lieden tehoa, kun lihapullat alkavat saada väriä, jotta ne kypsyvät, mutta eivät mustu).



Vinkki


  • Voit paistaa gluteenittomat lihapullat myös uunissa (225 astetta noin 15-20 minuuttia). 




Katso myös


Seuraa meitä

Gluteenittomat lihapullat

Rated 3.727272727272727 stars out of 5
3.7
(11)

3 annosta (n. 14 kpl)

20 min


Gluteeniton


Gluteenittomat lihapullat eivät korppujauhoa kaipaa! Tällä reseptillä herkulliset pyörykät valmistuvat kahdessakymmenessä minuutissa.

Ainekset

14 kpl

400 g

naudan paistijauhelihaa

2 kynttä

valkosipulia

1

kananmuna

1 tl

suolaa

1 tl

sipulijauhetta

1 tl

oreganoa

0,25 tl

mustapippuria (rouhittu)

Paistamiseen:


voita ja rypsiöljyä

Gluteenittomat lihapullat tehdään ilman korppujauhoja.

Ohje

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuori ja purista valkosipulin kynnet valkosipulinpuristimella (tai hienonna ne). 
  3. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita hyvin esim. isolla lusilla.
  4. Muotoile noin 14 lihapullaa (esim. käsin pyöritellen).
  5. Kuumenna paistinpannu. Lisää n. 1 rkl voita sekä n. 1 rkl öljyä.
  6. Paista lihapullat läpikypsiksi välillä käännellen, noin 6 minuutin ajan (pienennä lieden tehoa, kun lihapullat alkavat saada väriä, jotta ne kypsyvät, mutta eivät mustu).



Vinkki


  • Voit paistaa gluteenittomat lihapullat myös uunissa (225 astetta noin 15-20 minuuttia). 




Katso myös


Seuraa meitä

Gluteenittomat lihapullat

Rated 3.727272727272727 stars out of 5
3.7
(11)

3 annosta (n. 14 kpl)

20 min


Gluteeniton


Gluteenittomat lihapullat eivät korppujauhoa kaipaa! Tällä reseptillä herkulliset pyörykät valmistuvat kahdessakymmenessä minuutissa.

Ainekset

14 kpl

400 g

naudan paistijauhelihaa

2 kynttä

valkosipulia

1

kananmuna

1 tl

suolaa

1 tl

sipulijauhetta

1 tl

oreganoa

0,25 tl

mustapippuria (rouhittu)

Paistamiseen:


voita ja rypsiöljyä

Gluteenittomat lihapullat tehdään ilman korppujauhoja.

Ohje

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuori ja purista valkosipulin kynnet valkosipulinpuristimella (tai hienonna ne). 
  3. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita hyvin esim. isolla lusilla.
  4. Muotoile noin 14 lihapullaa (esim. käsin pyöritellen).
  5. Kuumenna paistinpannu. Lisää n. 1 rkl voita sekä n. 1 rkl öljyä.
  6. Paista lihapullat läpikypsiksi välillä käännellen, noin 6 minuutin ajan (pienennä lieden tehoa, kun lihapullat alkavat saada väriä, jotta ne kypsyvät, mutta eivät mustu).



Vinkki


  • Voit paistaa gluteenittomat lihapullat myös uunissa (225 astetta noin 15-20 minuuttia). 




Katso myös