12 palaa (Ø 22 cm vuoka)
yli 2 tuntia
Pohja
3
kananmunaa (huoneenlämpöistä)
2,5 dl
sokeria
2,5 dl
gluteenitonta jauhoseosta (vaalea, esim. Sunnuntai)
1 dl
kaakaojauhetta (tumma sokeriton)
2 tl
leivinjauhetta
1 dl
maitoa
125 g
leivontamargariinia tai voita (sulatettu)
Vuokaan
margariinia
gluteenitonta korppujauhoja
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 dl
sokeria
1 rkl
vanilliinisokeria
4 dl
vispikermaa
300 g
gluteenitonta suklaata (leivontasuklaa)
Kostutukseen
0,5 dl kahvia (tai maitoa)
0,5 dl maitoa
Kuorrutus
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
1,5 tl
vanilliinisokeria
2 dl
vispikermaa
200 g
gluteenitonta suklaata (leivontasuklaa)
Koristeluun esim.
kuorrutuksesta tehtyjä pursotuksia, tuoreita marjoja,
syötäviä kukkia
Pohja
Täyttäminen
Kokoa kakku esimerkiksi irtopohjavuokaan, jossa se saa jämäköityä ennen koristelua.
Kuorrutus
Suklaakakku on paras kuorruttaa vasta, kun täyte on jämäköitynyt.
Vinkit
Katso myös
12 palaa (Ø 22 cm vuoka)
yli 2 tuntia
Pohja
3
kananmunaa (huoneenlämpöistä)
2,5 dl
sokeria
2,5 dl
gluteenitonta jauhoseosta (vaalea, esim. Sunnuntai)
1 dl
kaakaojauhetta (tumma sokeriton)
2 tl
leivinjauhetta
1 dl
maitoa
125 g
leivontamargariinia tai voita (sulatettu)
Vuokaan
margariinia
gluteenitonta korppujauhoja
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 dl
sokeria
1 rkl
vanilliinisokeria
4 dl
vispikermaa
300 g
gluteenitonta suklaata (leivontasuklaa)
Kostutukseen
0,5 dl kahvia (tai maitoa)
0,5 dl maitoa
Kuorrutus
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
1,5 tl
vanilliinisokeria
2 dl
vispikermaa
200 g
gluteenitonta suklaata (leivontasuklaa)
Koristeluun esim.
kuorrutuksesta tehtyjä pursotuksia, tuoreita marjoja,
syötäviä kukkia
Pohja
Täyttäminen
Kokoa kakku esimerkiksi irtopohjavuokaan, jossa se saa jämäköityä ennen koristelua.
Kuorrutus
Suklaakakku on paras kuorruttaa vasta, kun täyte on jämäköitynyt.
Vinkit
Katso myös
12 palaa (Ø 22 cm vuoka)
yli 2 tuntia
Pohja
3
kananmunaa (huoneenlämpöistä)
2,5 dl
sokeria
2,5 dl
gluteenitonta jauhoseosta (vaalea, esim. Sunnuntai)
1 dl
kaakaojauhetta (tumma sokeriton)
2 tl
leivinjauhetta
1 dl
maitoa
125 g
leivontamargariinia tai voita (sulatettu)
Vuokaan
margariinia
gluteenitonta korppujauhoja
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 dl
sokeria
1 rkl
vanilliinisokeria
4 dl
vispikermaa
300 g
gluteenitonta suklaata (leivontasuklaa)
Kostutukseen
0,5 dl kahvia (tai maitoa)
0,5 dl maitoa
Kuorrutus
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
1,5 tl
vanilliinisokeria
2 dl
vispikermaa
200 g
gluteenitonta suklaata (leivontasuklaa)
Koristeluun esim.
kuorrutuksesta tehtyjä pursotuksia, tuoreita marjoja,
syötäviä kukkia
Pohja
Täyttäminen
Kokoa kakku esimerkiksi irtopohjavuokaan, jossa se saa jämäköityä ennen koristelua.
Kuorrutus
Suklaakakku on paras kuorruttaa vasta, kun täyte on jämäköitynyt.
Vinkit
Katso myös