ø 20-22 cm kakku (10 palaa)
30 min (valmistelut)
+ hyytyminen n. 4 tuntia
Gluteeniton
Pohja
150 g
gluteenittomia suklaakeksejä (esim. Finax)
40 g
leivontamargariinia
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,75 dl
sokeria
1 rkl
vanilliinisokeria
4 dl
vispikermaa
2
liivatelehteä
2 rkl
kahvia tai vettä
200 g
gluteenitonta leivontasuklaata (44 % kaakaota)
Koristeluun esim.
Vadelmia, gluteenitonta suklaata, vaahtokarkkeja tai marenkeja
Ohje
Täyte
Vinkit
ø 20-22 cm kakku (10 palaa)
30 min (valmistelut)
+ hyytyminen n. 4 tuntia
Gluteeniton
Pohja
150 g
gluteenittomia suklaakeksejä (esim. Finax)
40 g
leivontamargariinia
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,75 dl
sokeria
1 rkl
vanilliinisokeria
4 dl
vispikermaa
2
liivatelehteä
2 rkl
kahvia tai vettä
200 g
gluteenitonta leivontasuklaata (44 % kaakaota)
Koristeluun esim.
Vadelmia, gluteenitonta suklaata, vaahtokarkkeja tai marenkeja
Ohje
Täyte
Vinkit
ø 20-22 cm kakku (10 palaa)
30 min (valmistelut)
+ hyytyminen n. 4 tuntia
Gluteeniton
Pohja
150 g
gluteenittomia suklaakeksejä (esim. Finax)
40 g
leivontamargariinia
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,75 dl
sokeria
1 rkl
vanilliinisokeria
4 dl
vispikermaa
2
liivatelehteä
2 rkl
kahvia tai vettä
200 g
gluteenitonta leivontasuklaata (44 % kaakaota)
Koristeluun esim.
Vadelmia, gluteenitonta suklaata, vaahtokarkkeja tai marenkeja
Ohje
Täyte
Vinkit