1 leipä (20 viipaletta)
20 min (valmistelut)
+ 2 tuntia (kohotus ja paistaminen)
Ainekset
5 dl
piimää
1 rkl
psylliumia
1,5 dl (2
10 g)siirappia (tumma)
1,5
tlsuolaa
1
psskuivahiivaa
2 dl
kaurahiutaleita (gluteeniton)
- - -
1,75 dl
tattarirouhetta
3 dl
teff-jauhoja (tumma teff täysjyväjauho)
Vuoan voiteluun
1 rkl voita (reilusti)
(Pinnan voiteluun
1 rkl siirappia
2 rkl vettä)
Ohje
Vinkit
Katso myös
1 leipä (20 viipaletta)
20 min (valmistelut)
+ 2 tuntia (kohotus ja paistaminen)
Ainekset
5 dl
piimää
1 rkl
psylliumia
1,5 dl (2
10 g)siirappia (tumma)
1,5
tlsuolaa
1
psskuivahiivaa
2 dl
kaurahiutaleita (gluteeniton)
- - -
1,75 dl
tattarirouhetta
3 dl
teff-jauhoja (tumma teff täysjyväjauho)
Vuoan voiteluun
1 rkl voita (reilusti)
(Pinnan voiteluun
1 rkl siirappia
2 rkl vettä)
Ohje
Vinkit
Katso myös
1 leipä (20 viipaletta)
20 min (valmistelut)
+ 2 tuntia (kohotus ja paistaminen)
Ainekset
5 dl
piimää
1 rkl
psylliumia
1,5 dl (2
10 g)siirappia (tumma)
1,5
tlsuolaa
1
psskuivahiivaa
2 dl
kaurahiutaleita (gluteeniton)
- - -
1,75 dl
tattarirouhetta
3 dl
teff-jauhoja (tumma teff täysjyväjauho)
Vuoan voiteluun
1 rkl voita (reilusti)
(Pinnan voiteluun
1 rkl siirappia
2 rkl vettä)
Ohje
Vinkit
Katso myös