16 kpl
40 min (valmistus) +
n. 13 min paistaminen
Ainekset
16 kpl
2,5 dl
maitoa
25 g (0,5 pkt)
hiivaa (tuorehiivaa)
1,5 tl
psylliumia (jauhe)
0,5 tl
suolaa
1 tl
kardemummaa (rouhittu)
1 dl
sokeria
1
kananmuna
1 dl
riisijauhoja
5 dl
gluteenitonta jauhoseosta (vaalea, esim. Sunnuntai)
100 g
leivontamargariinia tai voita (pehmeää)
Täyte
75 g
voita (pehmeää)
2 rkl
sokeria
2 tl
kanelia
Leipomiseen
riisijauhoja
(muffinivuokia)
Pinnalle
kananmuna
raesokeria
Ohje
Muotoilu ja paistaminen
Vinkit
16 kpl
40 min (valmistus) +
n. 13 min paistaminen
Ainekset
16 kpl
2,5 dl
maitoa
25 g (0,5 pkt)
hiivaa (tuorehiivaa)
1,5 tl
psylliumia (jauhe)
0,5 tl
suolaa
1 tl
kardemummaa (rouhittu)
1 dl
sokeria
1
kananmuna
1 dl
riisijauhoja
5 dl
gluteenitonta jauhoseosta (vaalea, esim. Sunnuntai)
100 g
leivontamargariinia tai voita (pehmeää)
Täyte
75 g
voita (pehmeää)
2 rkl
sokeria
2 tl
kanelia
Leipomiseen
riisijauhoja
(muffinivuokia)
Pinnalle
kananmuna
raesokeria
Ohje
Muotoilu ja paistaminen
Vinkit
16 kpl
40 min (valmistus) +
n. 13 min paistaminen
Ainekset
16 kpl
2,5 dl
maitoa
25 g (0,5 pkt)
hiivaa (tuorehiivaa)
1,5 tl
psylliumia (jauhe)
0,5 tl
suolaa
1 tl
kardemummaa (rouhittu)
1 dl
sokeria
1
kananmuna
1 dl
riisijauhoja
5 dl
gluteenitonta jauhoseosta (vaalea, esim. Sunnuntai)
100 g
leivontamargariinia tai voita (pehmeää)
Täyte
75 g
voita (pehmeää)
2 rkl
sokeria
2 tl
kanelia
Leipomiseen
riisijauhoja
(muffinivuokia)
Pinnalle
kananmuna
raesokeria
Ohje
Muotoilu ja paistaminen
Vinkit