1 leipä
10 min (valmistus) +
yli 13 tuntia (kohotus ja paistaminen)
Ainekset
1 kpl
4 dl
vettä
10 g (⅕ pkt)
hiivaa (tuorehiiva)
2 tl
psylliumia (jauhe)
1,25 tl
suolaa
3 dl
kaurajauhoja (gluteeniton)
3 dl
gluteenitonta jauhoseosta (vaalea, esim. Sunnuntai)
Pataan: sipaisu rypsiöljyä
Ohjeet
Paistaminen
Vinkit
Katso myös
1 leipä
10 min (valmistus) +
yli 13 tuntia (kohotus ja paistaminen)
Ainekset
1 kpl
4 dl
vettä
10 g (⅕ pkt)
hiivaa (tuorehiiva)
2 tl
psylliumia (jauhe)
1,25 tl
suolaa
3 dl
kaurajauhoja (gluteeniton)
3 dl
gluteenitonta jauhoseosta (vaalea, esim. Sunnuntai)
Pataan: sipaisu rypsiöljyä
Ohjeet
Paistaminen
Vinkit
Katso myös
1 leipä
10 min (valmistus) +
yli 13 tuntia (kohotus ja paistaminen)
Ainekset
1 kpl
4 dl
vettä
10 g (⅕ pkt)
hiivaa (tuorehiiva)
2 tl
psylliumia (jauhe)
1,25 tl
suolaa
3 dl
kaurajauhoja (gluteeniton)
3 dl
gluteenitonta jauhoseosta (vaalea, esim. Sunnuntai)
Pataan: sipaisu rypsiöljyä
Ohjeet
Paistaminen
Vinkit
Katso myös