8 palaa (Ø 18 cm)
30 min (valmistelut)
+ hyytyminen vähintään 6 tuntia
Pohja
100 g
gluteenittomia kauradigestivekeksejä
30 g
margariinia (sulatettu)
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 dl
sokeria
1 dl
trooppiset hedelmät- tai mangososetta (100 %)
4 dl
vispikermaa
- - -
2 rkl
sitruunamehua
4
liivatelehteä
Kiille
3
liivatelehteä
2 rkl
sitruunamehua
2 rkl
sokeria
3 dl
trooppiset hedelmät- tai mangososetta (100 %)
Koristeluun
Esim. Kiivi, appelsiini, mansikoita, sitruunamelissaa
Tee koristelu vasta, kun kiille on hyytynyt.
Pohja
Täyte
Kiille
Valmista kiille vasta, kun täyte on hyytynyt. (Tarkempia ohjeita ruokajakoti.fi/Kiille+kakun+paalle.)
Vinkit
8 palaa (Ø 18 cm)
30 min (valmistelut)
+ hyytyminen vähintään 6 tuntia
Pohja
100 g
gluteenittomia kauradigestivekeksejä
30 g
margariinia (sulatettu)
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 dl
sokeria
1 dl
trooppiset hedelmät- tai mangososetta (100 %)
4 dl
vispikermaa
- - -
2 rkl
sitruunamehua
4
liivatelehteä
Kiille
3
liivatelehteä
2 rkl
sitruunamehua
2 rkl
sokeria
3 dl
trooppiset hedelmät- tai mangososetta (100 %)
Koristeluun
Esim. Kiivi, appelsiini, mansikoita, sitruunamelissaa
Tee koristelu vasta, kun kiille on hyytynyt.
Pohja
Täyte
Kiille
Valmista kiille vasta, kun täyte on hyytynyt. (Tarkempia ohjeita ruokajakoti.fi/Kiille+kakun+paalle.)
Vinkit
8 palaa (Ø 18 cm)
30 min (valmistelut)
+ hyytyminen vähintään 6 tuntia
Pohja
100 g
gluteenittomia kauradigestivekeksejä
30 g
margariinia (sulatettu)
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 dl
sokeria
1 dl
trooppiset hedelmät- tai mangososetta (100 %)
4 dl
vispikermaa
- - -
2 rkl
sitruunamehua
4
liivatelehteä
Kiille
3
liivatelehteä
2 rkl
sitruunamehua
2 rkl
sokeria
3 dl
trooppiset hedelmät- tai mangososetta (100 %)
Koristeluun
Esim. Kiivi, appelsiini, mansikoita, sitruunamelissaa
Tee koristelu vasta, kun kiille on hyytynyt.
Pohja
Täyte
Kiille
Valmista kiille vasta, kun täyte on hyytynyt. (Tarkempia ohjeita ruokajakoti.fi/Kiille+kakun+paalle.)
Vinkit