n. 10 palaa
(ø 28 cm pyöreä piirakka)
25 min (valmistelut) +
35 min (paistaminen)
Taikina
100 g
voita
1 dl
kaurajauhoja
(gluteeniton)
2,5
dlgluteenitonta jauhoseosta (vaalea, esim. Sunnuntai)
1 tl
leivinjauhetta
(0,5 tl
ksantaania)
0,25 tl
suolaa
1
kananmuna
1 dl
turkkilaista jogurttia
Täyte
150 g
pinaattia (hienonnettu, pakaste)
1
valkosipulin kynsi
3
kananmunaa
2 dl
ruokakermaa
1 tl
basilikaa (kuivattu)
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
200 g
fetajuustoa tai salaattijuustokuutioita
100 g (3 dl)
juustoraastetta (esim. parmigiano reggiano)
Taikina
Täyttäminen ja paistaminen
Vinkit
Katso myös
n. 10 palaa
(ø 28 cm pyöreä piirakka)
25 min (valmistelut) +
35 min (paistaminen)
Taikina
100 g
voita
1 dl
kaurajauhoja
(gluteeniton)
2,5
dlgluteenitonta jauhoseosta (vaalea, esim. Sunnuntai)
1 tl
leivinjauhetta
(0,5 tl
ksantaania)
0,25 tl
suolaa
1
kananmuna
1 dl
turkkilaista jogurttia
Täyte
150 g
pinaattia (hienonnettu, pakaste)
1
valkosipulin kynsi
3
kananmunaa
2 dl
ruokakermaa
1 tl
basilikaa (kuivattu)
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
200 g
fetajuustoa tai salaattijuustokuutioita
100 g (3 dl)
juustoraastetta (esim. parmigiano reggiano)
Taikina
Täyttäminen ja paistaminen
Vinkit
Katso myös
n. 10 palaa
(ø 28 cm pyöreä piirakka)
25 min (valmistelut) +
35 min (paistaminen)
Taikina
100 g
voita
1 dl
kaurajauhoja
(gluteeniton)
2,5
dlgluteenitonta jauhoseosta (vaalea, esim. Sunnuntai)
1 tl
leivinjauhetta
(0,5 tl
ksantaania)
0,25 tl
suolaa
1
kananmuna
1 dl
turkkilaista jogurttia
Täyte
150 g
pinaattia (hienonnettu, pakaste)
1
valkosipulin kynsi
3
kananmunaa
2 dl
ruokakermaa
1 tl
basilikaa (kuivattu)
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
200 g
fetajuustoa tai salaattijuustokuutioita
100 g (3 dl)
juustoraastetta (esim. parmigiano reggiano)
Taikina
Täyttäminen ja paistaminen
Vinkit
Katso myös