ø 20 vuoka (4 annosta)
10 min (valmistelut) +
n. 40 min (paistaminen)
Ainekset
ø 20 cm vuoka
2 dl (100 g)
marjoja (esim. vadelmia, mansikoita tai mustikoita)
200 g (1 prk)
kermaviiliä
1,25 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
0,25 tl
suolaa
1,25 dl
vehnäjauhoja
3
kananmunaa
1 dl
maitoa
1 rkl
sitruunamehua
Vuokaan:
n. 1 tl voita tai margariinia
Koristeluun:
Reilusti tuoreita marjoja
(Tomusokeria)
Kuvan clafoutis on tehty kahteen pienempään vuokaan.
Ohje
Vinkit
Katso myös
ø 20 vuoka (4 annosta)
10 min (valmistelut) +
n. 40 min (paistaminen)
Ainekset
ø 20 cm vuoka
2 dl (100 g)
marjoja (esim. vadelmia, mansikoita tai mustikoita)
200 g (1 prk)
kermaviiliä
1,25 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
0,25 tl
suolaa
1,25 dl
vehnäjauhoja
3
kananmunaa
1 dl
maitoa
1 rkl
sitruunamehua
Vuokaan:
n. 1 tl voita tai margariinia
Koristeluun:
Reilusti tuoreita marjoja
(Tomusokeria)
Kuvan clafoutis on tehty kahteen pienempään vuokaan.
Ohje
Vinkit
Katso myös
ø 20 vuoka (4 annosta)
10 min (valmistelut) +
n. 40 min (paistaminen)
Ainekset
ø 20 cm vuoka
2 dl (100 g)
marjoja (esim. vadelmia, mansikoita tai mustikoita)
200 g (1 prk)
kermaviiliä
1,25 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
0,25 tl
suolaa
1,25 dl
vehnäjauhoja
3
kananmunaa
1 dl
maitoa
1 rkl
sitruunamehua
Vuokaan:
n. 1 tl voita tai margariinia
Koristeluun:
Reilusti tuoreita marjoja
(Tomusokeria)
Kuvan clafoutis on tehty kahteen pienempään vuokaan.
Ohje
Vinkit
Katso myös