Seuraa meitä

Chilin käsittely

Näin käsittelet chilipaprikan.
Chilin käsittely ja pilkkominen

1. Chili polttaa siinä olevan kapsaisiinin vuoksi, joten jos käsittelet chiliä paljain käsin, pese kädet huolella chilin pilkkomisen jälkeen. 


2. Voit suojata kätesi kertakäyttöisillä hanskoilla.


3. Pese ja halkaise chili. Poista kanta ja siemenet veitsellä kaapimalla. Halutessasi voit käyttää myös chilin siemenet ruokaan.


4. Leikkaa chili ohuiksi suikaleiksi ja hienonna ne. 


Vinkki


• Vältä koskemasta silmiä, nenää ja suuta chilipoltteisilla käsillä. 



Katso muita reseptejä ja vinkkejä.

Seuraa meitä

Chilin käsittely

Näin käsittelet chilipaprikan.
Chilin käsittely ja pilkkominen

1. Chili polttaa siinä olevan kapsaisiinin vuoksi, joten jos käsittelet chiliä paljain käsin, pese kädet huolella chilin pilkkomisen jälkeen. 


2. Voit suojata kätesi kertakäyttöisillä hanskoilla.


3. Pese ja halkaise chili. Poista kanta ja siemenet veitsellä kaapimalla. Halutessasi voit käyttää myös chilin siemenet ruokaan.


4. Leikkaa chili ohuiksi suikaleiksi ja hienonna ne. 


Vinkki


• Vältä koskemasta silmiä, nenää ja suuta chilipoltteisilla käsillä. 



Katso muita reseptejä ja vinkkejä.

Seuraa meitä

Chilin käsittely

Näin käsittelet chilipaprikan.
Chilin käsittely ja pilkkominen

1. Chili polttaa siinä olevan kapsaisiinin vuoksi, joten jos käsittelet chiliä paljain käsin, pese kädet huolella chilin pilkkomisen jälkeen. 


2. Voit suojata kätesi kertakäyttöisillä hanskoilla.


3. Pese ja halkaise chili. Poista kanta ja siemenet veitsellä kaapimalla. Halutessasi voit käyttää myös chilin siemenet ruokaan.


4. Leikkaa chili ohuiksi suikaleiksi ja hienonna ne. 


Vinkki


• Vältä koskemasta silmiä, nenää ja suuta chilipoltteisilla käsillä. 



Katso muita reseptejä ja vinkkejä.