4 annosta
25 min
Kasvisruoka, gluteeniton
Ainekset 4:lle
1 pkt (250 g)
Mifu jauhista (original)
1
iso sipuli
2 kynttä
valkosipulia
1
paprika
1
chilipalko (punainen, medium)
2 rkl
rypsiöljyä
400 g
tomaattimurskaa
0,5 dl
vettä
70 g
tomaattisosetta (pyree, pieni tölkki)
2 tl
paprikajauhetta
1,5 tl
sokeria
1 tl
oreganoa (kuivattu)
0,75 tl
suolaa
1 prk
(400/240 g)
kidneypapuja (kypsä, säilötty)
Tarjoiluun esimerkiksi
Riisiä
Ranskankermaa
Ohje
Vinkit
4 annosta
25 min
Kasvisruoka, gluteeniton
Ainekset 4:lle
1 pkt (250 g)
Mifu jauhista (original)
1
iso sipuli
2 kynttä
valkosipulia
1
paprika
1
chilipalko (punainen, medium)
2 rkl
rypsiöljyä
400 g
tomaattimurskaa
0,5 dl
vettä
70 g
tomaattisosetta (pyree, pieni tölkki)
2 tl
paprikajauhetta
1,5 tl
sokeria
1 tl
oreganoa (kuivattu)
0,75 tl
suolaa
1 prk
(400/240 g)
kidneypapuja (kypsä, säilötty)
Tarjoiluun esimerkiksi
Riisiä
Ranskankermaa
Ohje
Vinkit
4 annosta
25 min
Kasvisruoka, gluteeniton
Ainekset 4:lle
1 pkt (250 g)
Mifu jauhista (original)
1
iso sipuli
2 kynttä
valkosipulia
1
paprika
1
chilipalko (punainen, medium)
2 rkl
rypsiöljyä
400 g
tomaattimurskaa
0,5 dl
vettä
70 g
tomaattisosetta (pyree, pieni tölkki)
2 tl
paprikajauhetta
1,5 tl
sokeria
1 tl
oreganoa (kuivattu)
0,75 tl
suolaa
1 prk
(400/240 g)
kidneypapuja (kypsä, säilötty)
Tarjoiluun esimerkiksi
Riisiä
Ranskankermaa
Ohje
Vinkit