Seuraa meitä

Broileripihvit jauhelihasta

Rated 4.04 stars out of 5
4.0
(25)

4 annosta

alle 30 min


Gluteeniton 


Broilerijauhelihapihvit ovat mukavaa vaihtelua jauheliharuokien valikoimaan.

Ainekset

8 pientä pihviä

400 g

broilerin jauhelihaa

1

kananmuna

1 rkl

sitruunamehua

1 dl (40 g)

juustoraastetta (esim. parmesantyyppinen)

1 tl

persiljaa (kuivattu)

0,5 tl

suolaa

0,25 tl 

mustapippuria (rouhittu)

Paistamiseen: voita

Jauhelihapihvit broilerin jauhelihasta

Ohjeet

  1. Raasta juusto hienoksi raasteeksi raastinraudan pienillä rei’illä. 
  2. Sekoita kaikki raaka-aineet hyvin sekaisin esimerkiksi lusikalla.
  3. Kuumenna paistinpannu. Jos sinulla on kolollinen lettupannu, voit käyttää sitä. Paista tavallisella paistinpannulla kerrallaan noin 4 pihviä, lettupannulla kolojen verran.
  4. Laita pannulle voita (noin 0,5 tl /pihvi). Muotoile pihvimassaa kulhosta suoraan paistinpannulle kasoiksi, jotka tasoitat noin 1 cm paksuisiksi pihveiksi. 
  5. Kun pihvit alkavat saada pohjasta väriä, pienennä hieman lieden tehoa.
  6. Kun pihvi näyttää suurimmaksi osaksi kypsyneen, käännä pihvi ja jatka paistamista. Paista pihvit läpikypsiksi (noin 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta).


Vinkit


  • Reilu puolet lieden maksimitehosta (esim. 4 / 6) on yleensä hyvä lämpötila näiden pihvien paistamiseen. Alenna lieden tehoa, kun pihvi alkaa saada sopivaa väriä.
  • Siirrä kypsät pihvit pannulta puhtaalla paistinlastalla, jolla ei ole käsitelty raakaa broileria.


Katso myös




Seuraa meitä

Broileripihvit jauhelihasta

Rated 4.04 stars out of 5
4.0
(25)

4 annosta

alle 30 min


Gluteeniton 


Broilerijauhelihapihvit ovat mukavaa vaihtelua jauheliharuokien valikoimaan.

Ainekset

8 pientä pihviä

400 g

broilerin jauhelihaa

1

kananmuna

1 rkl

sitruunamehua

1 dl (40 g)

juustoraastetta (esim. parmesantyyppinen)

1 tl

persiljaa (kuivattu)

0,5 tl

suolaa

0,25 tl 

mustapippuria (rouhittu)

Paistamiseen: voita

Jauhelihapihvit broilerin jauhelihasta

Ohjeet

  1. Raasta juusto hienoksi raasteeksi raastinraudan pienillä rei’illä. 
  2. Sekoita kaikki raaka-aineet hyvin sekaisin esimerkiksi lusikalla.
  3. Kuumenna paistinpannu. Jos sinulla on kolollinen lettupannu, voit käyttää sitä. Paista tavallisella paistinpannulla kerrallaan noin 4 pihviä, lettupannulla kolojen verran.
  4. Laita pannulle voita (noin 0,5 tl /pihvi). Muotoile pihvimassaa kulhosta suoraan paistinpannulle kasoiksi, jotka tasoitat noin 1 cm paksuisiksi pihveiksi. 
  5. Kun pihvit alkavat saada pohjasta väriä, pienennä hieman lieden tehoa.
  6. Kun pihvi näyttää suurimmaksi osaksi kypsyneen, käännä pihvi ja jatka paistamista. Paista pihvit läpikypsiksi (noin 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta).


Vinkit


  • Reilu puolet lieden maksimitehosta (esim. 4 / 6) on yleensä hyvä lämpötila näiden pihvien paistamiseen. Alenna lieden tehoa, kun pihvi alkaa saada sopivaa väriä.
  • Siirrä kypsät pihvit pannulta puhtaalla paistinlastalla, jolla ei ole käsitelty raakaa broileria.


Katso myös




Seuraa meitä

Broileripihvit jauhelihasta

Rated 4.04 stars out of 5
4.0
(25)

4 annosta

alle 30 min


Gluteeniton 


Broilerijauhelihapihvit ovat mukavaa vaihtelua jauheliharuokien valikoimaan.

Ainekset

8 pientä pihviä

400 g

broilerin jauhelihaa

1

kananmuna

1 rkl

sitruunamehua

1 dl (40 g)

juustoraastetta (esim. parmesantyyppinen)

1 tl

persiljaa (kuivattu)

0,5 tl

suolaa

0,25 tl 

mustapippuria (rouhittu)

Paistamiseen: voita

Jauhelihapihvit broilerin jauhelihasta

Ohjeet

  1. Raasta juusto hienoksi raasteeksi raastinraudan pienillä rei’illä. 
  2. Sekoita kaikki raaka-aineet hyvin sekaisin esimerkiksi lusikalla.
  3. Kuumenna paistinpannu. Jos sinulla on kolollinen lettupannu, voit käyttää sitä. Paista tavallisella paistinpannulla kerrallaan noin 4 pihviä, lettupannulla kolojen verran.
  4. Laita pannulle voita (noin 0,5 tl /pihvi). Muotoile pihvimassaa kulhosta suoraan paistinpannulle kasoiksi, jotka tasoitat noin 1 cm paksuisiksi pihveiksi. 
  5. Kun pihvit alkavat saada pohjasta väriä, pienennä hieman lieden tehoa.
  6. Kun pihvi näyttää suurimmaksi osaksi kypsyneen, käännä pihvi ja jatka paistamista. Paista pihvit läpikypsiksi (noin 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta).


Vinkit


  • Reilu puolet lieden maksimitehosta (esim. 4 / 6) on yleensä hyvä lämpötila näiden pihvien paistamiseen. Alenna lieden tehoa, kun pihvi alkaa saada sopivaa väriä.
  • Siirrä kypsät pihvit pannulta puhtaalla paistinlastalla, jolla ei ole käsitelty raakaa broileria.


Katso myös