Seuraa meitä

Broilerimureke

Rated 4.166666666666667 stars out of 5
4.2
(12)

6 annosta

10 min (valmistus) +

40 min (paistaminen)

Broilerimureke on helppo ruoka, joka maistuu vaikka perunoiden ja kasvisten kanssa.

Ainekset   

800 g

broilerin jauhelihaa 

2

kananmunaa

1 dl

korppujauhoja

0,5 dl

vettä

2 rkl

sitruunamehua

2 kynttä

valkosipulia

2 tl

suolaa

2 tl

sipulijauhetta

2 tl

persiljaa (kuivattu) TAI 2 rkl tuoretta persiljaa

1 tl

mustapippuria (rouhittu)

Broilerimureke on herkullista vaikka perunoiden kanssa.

Ohje

  1. Ota broilerin jauheliha huoneenlämpöön noin tuntia ennen ruoanvalmistusta. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. 
  2. Sekoita keskenään kulhossa kananmunat, korppujauho, vesi ja sitruunamehu. 
  3. Kuori valkosipulin kynnet ja purista ne mukaan valkosipulin puristimella (tai hienonna ne).  Lisää valkosipuli ja mausteet kulhoon. Sekoita. 
  4. Lisää broilerin jauheliha ja sekoita hyvin.
  5. Muotoile murekemassasta noin 30 cm pitkä mureke uunivuokaan (tai pellille) leivinpaperin päälle. 
  6. Paista broilerimureketta 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 40 minuuttia. Mureke on kypsä, kun jauheliha ei ole murekkeen sisältäkään raa'an väristä.



Vinkit 


  • Voit muotoilla murekkeen kaatamalla massan pitkäksi kasaksi leivinperin päälle. Muoto on helppo viimeistellä lusikalla. 
  • Jos kosket broilerin jauhelihaan käsin, pese kädet huolellisesti broilerin käsittelyn jälkeen.  
  • Jos mureke on kovin paksu tai liha jääkaappikylmää, voi kypsymisaika olla pidempi. Paista broilerimureke läpikypsäksi niin, että vaaleanpunaista raa'an broilerin väriä ei näy. 




Katso myös 


Seuraa meitä

Broilerimureke

Rated 4.166666666666667 stars out of 5
4.2
(12)

6 annosta

10 min (valmistus) +

40 min (paistaminen)

Broilerimureke on helppo ruoka, joka maistuu vaikka perunoiden ja kasvisten kanssa.

Ainekset   

800 g

broilerin jauhelihaa 

2

kananmunaa

1 dl

korppujauhoja

0,5 dl

vettä

2 rkl

sitruunamehua

2 kynttä

valkosipulia

2 tl

suolaa

2 tl

sipulijauhetta

2 tl

persiljaa (kuivattu) TAI 2 rkl tuoretta persiljaa

1 tl

mustapippuria (rouhittu)

Broilerimureke on herkullista vaikka perunoiden kanssa.

Ohje

  1. Ota broilerin jauheliha huoneenlämpöön noin tuntia ennen ruoanvalmistusta. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. 
  2. Sekoita keskenään kulhossa kananmunat, korppujauho, vesi ja sitruunamehu. 
  3. Kuori valkosipulin kynnet ja purista ne mukaan valkosipulin puristimella (tai hienonna ne).  Lisää valkosipuli ja mausteet kulhoon. Sekoita. 
  4. Lisää broilerin jauheliha ja sekoita hyvin.
  5. Muotoile murekemassasta noin 30 cm pitkä mureke uunivuokaan (tai pellille) leivinpaperin päälle. 
  6. Paista broilerimureketta 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 40 minuuttia. Mureke on kypsä, kun jauheliha ei ole murekkeen sisältäkään raa'an väristä.



Vinkit 


  • Voit muotoilla murekkeen kaatamalla massan pitkäksi kasaksi leivinperin päälle. Muoto on helppo viimeistellä lusikalla. 
  • Jos kosket broilerin jauhelihaan käsin, pese kädet huolellisesti broilerin käsittelyn jälkeen.  
  • Jos mureke on kovin paksu tai liha jääkaappikylmää, voi kypsymisaika olla pidempi. Paista broilerimureke läpikypsäksi niin, että vaaleanpunaista raa'an broilerin väriä ei näy. 




Katso myös 


Seuraa meitä

Broilerimureke

Rated 4.166666666666667 stars out of 5
4.2
(12)

6 annosta

10 min (valmistus) +

40 min (paistaminen)

Broilerimureke on helppo ruoka, joka maistuu vaikka perunoiden ja kasvisten kanssa.

Ainekset   

800 g

broilerin jauhelihaa 

2

kananmunaa

1 dl

korppujauhoja

0,5 dl

vettä

2 rkl

sitruunamehua

2 kynttä

valkosipulia

2 tl

suolaa

2 tl

sipulijauhetta

2 tl

persiljaa (kuivattu) TAI 2 rkl tuoretta persiljaa

1 tl

mustapippuria (rouhittu)

Broilerimureke on herkullista vaikka perunoiden kanssa.

Ohje

  1. Ota broilerin jauheliha huoneenlämpöön noin tuntia ennen ruoanvalmistusta. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. 
  2. Sekoita keskenään kulhossa kananmunat, korppujauho, vesi ja sitruunamehu. 
  3. Kuori valkosipulin kynnet ja purista ne mukaan valkosipulin puristimella (tai hienonna ne).  Lisää valkosipuli ja mausteet kulhoon. Sekoita. 
  4. Lisää broilerin jauheliha ja sekoita hyvin.
  5. Muotoile murekemassasta noin 30 cm pitkä mureke uunivuokaan (tai pellille) leivinpaperin päälle. 
  6. Paista broilerimureketta 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 40 minuuttia. Mureke on kypsä, kun jauheliha ei ole murekkeen sisältäkään raa'an väristä.



Vinkit 


  • Voit muotoilla murekkeen kaatamalla massan pitkäksi kasaksi leivinperin päälle. Muoto on helppo viimeistellä lusikalla. 
  • Jos kosket broilerin jauhelihaan käsin, pese kädet huolellisesti broilerin käsittelyn jälkeen.  
  • Jos mureke on kovin paksu tai liha jääkaappikylmää, voi kypsymisaika olla pidempi. Paista broilerimureke läpikypsäksi niin, että vaaleanpunaista raa'an broilerin väriä ei näy. 




Katso myös