Broileri-riisivuoka

Rated 4.059701492537314 stars out of 5
4.1
(67)

4 annosta

5 min (valmistelut) +

1 tunti (uunissa)


Gluteeniton




Helppoa ruoanlaittoa: voit laittaa broilerin ja riisin raakana uunivuokaan.

Ainekset      4:lle

3 dl

riisiä (pitkä riisi)

450 g

broilerin fileesuikaleita, hunajamarinoitu

200 g (1 pss)

herne-maissi-paprikaa (pakaste)

100 g (2,5 dl)

juustoraastetta (esim. emmental)

8 dl

vettä

1

kanaliemikuutio

2 dl

kuohukermaa

Broileri-riisivuoka

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. 
  2. Sekoita reilunkokoisessa uunivuoassa (n. 20 x 25 cm) raaka riisi, broileri, herne-maissi-paprika ja juustoraaste. 
  3. Kuumenna 8 dl vettä kiehuvaksi. Liota kanaliemikuutio veden joukkoon. 
  4. Kaada kuuma vesi vuokaan riisi-seoksen päälle.
  5. Lisää vuokaan kerma.
  6. Paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 1 tunti. Anna ruoan vetäytyä muutaman minuutin ajan ennen tarjoilua. 


 

Vinkit


  • Jos käytät kiehuvan kuuman veden sijaan kylmempää vettä, paistoaika voi olla pidempi. Varmista, että broileri on läpikypsää.
  • Juuri uunista otettu broileri-riisivuoka voi tuntua vetiseltä. Anna ruoan seistä hetken aikaa pöydällä ennen tarjoilua, jolloin ylimääräinen neste imeytyy riisiin.
  • Tarkista tarvittaessa kaikkien aineiden gluteenittomuus.




Broileri-riisivuoka

Rated 4.059701492537314 stars out of 5
4.1
(67)

4 annosta

5 min (valmistelut) +

1 tunti (uunissa)


Gluteeniton




Helppoa ruoanlaittoa: voit laittaa broilerin ja riisin raakana uunivuokaan.

Ainekset      4:lle

3 dl

riisiä (pitkä riisi)

450 g

broilerin fileesuikaleita, hunajamarinoitu

200 g (1 pss)

herne-maissi-paprikaa (pakaste)

100 g (2,5 dl)

juustoraastetta (esim. emmental)

8 dl

vettä

1

kanaliemikuutio

2 dl

kuohukermaa

Broileri-riisivuoka

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. 
  2. Sekoita reilunkokoisessa uunivuoassa (n. 20 x 25 cm) raaka riisi, broileri, herne-maissi-paprika ja juustoraaste. 
  3. Kuumenna 8 dl vettä kiehuvaksi. Liota kanaliemikuutio veden joukkoon. 
  4. Kaada kuuma vesi vuokaan riisi-seoksen päälle.
  5. Lisää vuokaan kerma.
  6. Paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 1 tunti. Anna ruoan vetäytyä muutaman minuutin ajan ennen tarjoilua. 


 

Vinkit


  • Jos käytät kiehuvan kuuman veden sijaan kylmempää vettä, paistoaika voi olla pidempi. Varmista, että broileri on läpikypsää.
  • Juuri uunista otettu broileri-riisivuoka voi tuntua vetiseltä. Anna ruoan seistä hetken aikaa pöydällä ennen tarjoilua, jolloin ylimääräinen neste imeytyy riisiin.
  • Tarkista tarvittaessa kaikkien aineiden gluteenittomuus.




Broileri-riisivuoka

Rated 4.059701492537314 stars out of 5
4.1
(67)

4 annosta

5 min (valmistelut) +

1 tunti (uunissa)


Gluteeniton




Helppoa ruoanlaittoa: voit laittaa broilerin ja riisin raakana uunivuokaan.

Ainekset      4:lle

3 dl

riisiä (pitkä riisi)

450 g

broilerin fileesuikaleita, hunajamarinoitu

200 g (1 pss)

herne-maissi-paprikaa (pakaste)

100 g (2,5 dl)

juustoraastetta (esim. emmental)

8 dl

vettä

1

kanaliemikuutio

2 dl

kuohukermaa

Broileri-riisivuoka

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. 
  2. Sekoita reilunkokoisessa uunivuoassa (n. 20 x 25 cm) raaka riisi, broileri, herne-maissi-paprika ja juustoraaste. 
  3. Kuumenna 8 dl vettä kiehuvaksi. Liota kanaliemikuutio veden joukkoon. 
  4. Kaada kuuma vesi vuokaan riisi-seoksen päälle.
  5. Lisää vuokaan kerma.
  6. Paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 1 tunti. Anna ruoan vetäytyä muutaman minuutin ajan ennen tarjoilua. 


 

Vinkit


  • Jos käytät kiehuvan kuuman veden sijaan kylmempää vettä, paistoaika voi olla pidempi. Varmista, että broileri on läpikypsää.
  • Juuri uunista otettu broileri-riisivuoka voi tuntua vetiseltä. Anna ruoan seistä hetken aikaa pöydällä ennen tarjoilua, jolloin ylimääräinen neste imeytyy riisiin.
  • Tarkista tarvittaessa kaikkien aineiden gluteenittomuus.