Broileri-pastavuoka

Rated 4.2 stars out of 5
4.2
(15)

5 annosta

15 min (valmistelut) +

40 min (uunissa)



Broileri-pastavuoka on maukas uuniruoka, johon kätkeytyy myös kasviksia. Pastaa ei tarvitse keittää erikseen, vaan voit laittaa sen raakana uunivuokaan.

Ainekset      5:lle

450 g

hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita

2 kynttä

valkosipulia

2

porkkanaa

2 rkl

rypsiöljyä

100 g

vihreitä papuja (pakaste)

1 tl

rakuunaa (kuivattu)

1 tl

mustapippuria (rouhittu)

1 rkl

vehnäjauhoja

- - -

8 dl

vettä

1

kanaliemikuutio

- - - 

8 dl (300 g)

kierrepastaa (fusilli)

100 g (3 dl)

juustoraastetta (esim. emmental)

2 dl

kuohukermaa

Broileri-pastavuoka sisältää myös kasviksia.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. 
  2. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Kuori porkkanat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
  3. Paista broileri ja porkkanat pannulla öljyssä niin, että broileri kypsyy ja porkkanat pehmenevät. Lisää loppuvaiheessa valkosipuli, pavut, rakuuna ja mustapippuri. Ripottele vehnäjauho broileriseoksen joukkoon viimeisenä, sekoita.
  4. Kuumenna 8 dl vettä kiehuvaksi. Liuota kanaliemikuutio veden joukkoon.
  5. Sekoita raaka pasta ja broileriseos uuninkestävässä vuoassa (koko n. 20 x 25 cm). 
  6. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kaada päälle kuuma kanaliemi ja kuohukerma (pasta peittyy juuri ja juuri).
  7. Paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 35-40 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.


 

Vinkki


  • Anna broileri-pastavuoan vetäytyä hetken aikaa pöydällä ennen tarjoilua. Näin mahdollinen ylimääräinen neste imeytyy pastaan.


Broileri-pastavuoka

Rated 4.2 stars out of 5
4.2
(15)

5 annosta

15 min (valmistelut) +

40 min (uunissa)



Broileri-pastavuoka on maukas uuniruoka, johon kätkeytyy myös kasviksia. Pastaa ei tarvitse keittää erikseen, vaan voit laittaa sen raakana uunivuokaan.

Ainekset      5:lle

450 g

hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita

2 kynttä

valkosipulia

2

porkkanaa

2 rkl

rypsiöljyä

100 g

vihreitä papuja (pakaste)

1 tl

rakuunaa (kuivattu)

1 tl

mustapippuria (rouhittu)

1 rkl

vehnäjauhoja

- - -

8 dl

vettä

1

kanaliemikuutio

- - - 

8 dl (300 g)

kierrepastaa (fusilli)

100 g (3 dl)

juustoraastetta (esim. emmental)

2 dl

kuohukermaa

Broileri-pastavuoka sisältää myös kasviksia.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. 
  2. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Kuori porkkanat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
  3. Paista broileri ja porkkanat pannulla öljyssä niin, että broileri kypsyy ja porkkanat pehmenevät. Lisää loppuvaiheessa valkosipuli, pavut, rakuuna ja mustapippuri. Ripottele vehnäjauho broileriseoksen joukkoon viimeisenä, sekoita.
  4. Kuumenna 8 dl vettä kiehuvaksi. Liuota kanaliemikuutio veden joukkoon.
  5. Sekoita raaka pasta ja broileriseos uuninkestävässä vuoassa (koko n. 20 x 25 cm). 
  6. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kaada päälle kuuma kanaliemi ja kuohukerma (pasta peittyy juuri ja juuri).
  7. Paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 35-40 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.


 

Vinkki


  • Anna broileri-pastavuoan vetäytyä hetken aikaa pöydällä ennen tarjoilua. Näin mahdollinen ylimääräinen neste imeytyy pastaan.


Broileri-pastavuoka

Rated 4.2 stars out of 5
4.2
(15)

5 annosta

15 min (valmistelut) +

40 min (uunissa)



Broileri-pastavuoka on maukas uuniruoka, johon kätkeytyy myös kasviksia. Pastaa ei tarvitse keittää erikseen, vaan voit laittaa sen raakana uunivuokaan.

Ainekset      5:lle

450 g

hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita

2 kynttä

valkosipulia

2

porkkanaa

2 rkl

rypsiöljyä

100 g

vihreitä papuja (pakaste)

1 tl

rakuunaa (kuivattu)

1 tl

mustapippuria (rouhittu)

1 rkl

vehnäjauhoja

- - -

8 dl

vettä

1

kanaliemikuutio

- - - 

8 dl (300 g)

kierrepastaa (fusilli)

100 g (3 dl)

juustoraastetta (esim. emmental)

2 dl

kuohukermaa

Broileri-pastavuoka sisältää myös kasviksia.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. 
  2. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Kuori porkkanat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
  3. Paista broileri ja porkkanat pannulla öljyssä niin, että broileri kypsyy ja porkkanat pehmenevät. Lisää loppuvaiheessa valkosipuli, pavut, rakuuna ja mustapippuri. Ripottele vehnäjauho broileriseoksen joukkoon viimeisenä, sekoita.
  4. Kuumenna 8 dl vettä kiehuvaksi. Liuota kanaliemikuutio veden joukkoon.
  5. Sekoita raaka pasta ja broileriseos uuninkestävässä vuoassa (koko n. 20 x 25 cm). 
  6. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kaada päälle kuuma kanaliemi ja kuohukerma (pasta peittyy juuri ja juuri).
  7. Paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 35-40 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.


 

Vinkki


  • Anna broileri-pastavuoan vetäytyä hetken aikaa pöydällä ennen tarjoilua. Näin mahdollinen ylimääräinen neste imeytyy pastaan.