10 annosta
30 min (valmistus) +
30 min (paistaminen) +
pohjan jäähtyminen
Taikina
10 annosta
3
keltuaista
1 dl
sokeria
2,5 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vanilliinisokeria
1 dl
maitoa
150 g
voita sulatettuna
Marenki
3
valkuaista
1,5 dl
sokeria
0,5 dl
mantelilastuja
Täyte
2 dl
vispikermaa
1 rkl
sokeria
1 tl
vanilliinisokeria
200 g (1 prk)
vaniljarahkaa
300 g (6 dl)
mansikoita
(sitruunamelissaa)
Ohjeet
Marenki ja paistaminen
Täyte ja kokoaminen
Vinkit
Katso myös
10 annosta
30 min (valmistus) +
30 min (paistaminen) +
pohjan jäähtyminen
Taikina
10 annosta
3
keltuaista
1 dl
sokeria
2,5 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vanilliinisokeria
1 dl
maitoa
150 g
voita sulatettuna
Marenki
3
valkuaista
1,5 dl
sokeria
0,5 dl
mantelilastuja
Täyte
2 dl
vispikermaa
1 rkl
sokeria
1 tl
vanilliinisokeria
200 g (1 prk)
vaniljarahkaa
300 g (6 dl)
mansikoita
(sitruunamelissaa)
Ohjeet
Marenki ja paistaminen
Täyte ja kokoaminen
Vinkit
Katso myös
10 annosta
30 min (valmistus) +
30 min (paistaminen) +
pohjan jäähtyminen
Taikina
10 annosta
3
keltuaista
1 dl
sokeria
2,5 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vanilliinisokeria
1 dl
maitoa
150 g
voita sulatettuna
Marenki
3
valkuaista
1,5 dl
sokeria
0,5 dl
mantelilastuja
Täyte
2 dl
vispikermaa
1 rkl
sokeria
1 tl
vanilliinisokeria
200 g (1 prk)
vaniljarahkaa
300 g (6 dl)
mansikoita
(sitruunamelissaa)
Ohjeet
Marenki ja paistaminen
Täyte ja kokoaminen
Vinkit
Katso myös