Seuraa meitä

Boltsi-pyörykät lohkoperunoilla

Rated 4.611111111111111 stars out of 5
4.6
(18)

4 annosta

15 min (valmistus) +

30 min (uunissa)

Boltsi-pyörykät tarjoillaan tässä reseptissä tutusti perunoiden kanssa.

Ainekset     



1 pkt (230 g)

Boltsi -kaura-siemenpyöryköitä

- - - 

1 kg

perunoita (yleisperuna)

0,5 dl

rypsiöljyä

1 tl

yrttisuolaa

0,5 tl

paprikajauhetta

0,5 tl

valkosipulijauhetta

0,25 tl

mustapippuria (rouhittu)

Dippikastike

2 dl

kermaviiliä

2 rkl

majoneesia

1 rkl

ketsuppia

0,5 tl

paprikajauhetta

0,25 tl

mustapippuria (rouhittu)

0,25 tl

suolaa

Boltsi on uutuus-pyörykkä, tässä reseptissä perunoiden kanssa.

Ohjeet

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Pese, kuori ja lohko perunat (ks. kuva). Laita lohkot reilun kokoiseen kulhoon.
  3. Sekoita perunoiden joukkoon öljy ja mausteet. Sekoita hyvin ja kaada perunat pellille leivinpaperin päälle. 
  4. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes perunat tuntuvat selkeästi pehmenneen (esim. veitsellä kokeiltaessa).
  5. Lisää Boltsi-pyörykät perunoiden päälle. 
  6. Jatka paistamista vielä 10 minuutin ajan. 
  7. Sekoita dippikastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa dippikastike perunoiden ja pyöryköiden kanssa.




Vinkit


  • Ohjeessa on käytetty Boltsi Original -pyöryköitä, mutta mausteisemman ruoan ystävä voi hyvin valita maustetut Boltsi-pyörykät. 
  • Perunoiden paistoaika voi vaihdella perunalajikkeesta ja lohkojen koosta riippuen. Pyörykät lämpenevät nopeasti: lisää ne vasta, kun perunat tuntuvat lähes kypsiltä. 
  • Nälkäiselle joukolle voit hyvin käyttää yhden paketin sijasta kaksi pakkausta (2 x 230 g) Boltsi-pyöryköitä.





Katso myös



Seuraa meitä

Boltsi-pyörykät lohkoperunoilla

Rated 4.611111111111111 stars out of 5
4.6
(18)

4 annosta

15 min (valmistus) +

30 min (uunissa)

Boltsi-pyörykät tarjoillaan tässä reseptissä tutusti perunoiden kanssa.

Ainekset     



1 pkt (230 g)

Boltsi -kaura-siemenpyöryköitä

- - - 

1 kg

perunoita (yleisperuna)

0,5 dl

rypsiöljyä

1 tl

yrttisuolaa

0,5 tl

paprikajauhetta

0,5 tl

valkosipulijauhetta

0,25 tl

mustapippuria (rouhittu)

Dippikastike

2 dl

kermaviiliä

2 rkl

majoneesia

1 rkl

ketsuppia

0,5 tl

paprikajauhetta

0,25 tl

mustapippuria (rouhittu)

0,25 tl

suolaa

Boltsi on uutuus-pyörykkä, tässä reseptissä perunoiden kanssa.

Ohjeet

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Pese, kuori ja lohko perunat (ks. kuva). Laita lohkot reilun kokoiseen kulhoon.
  3. Sekoita perunoiden joukkoon öljy ja mausteet. Sekoita hyvin ja kaada perunat pellille leivinpaperin päälle. 
  4. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes perunat tuntuvat selkeästi pehmenneen (esim. veitsellä kokeiltaessa).
  5. Lisää Boltsi-pyörykät perunoiden päälle. 
  6. Jatka paistamista vielä 10 minuutin ajan. 
  7. Sekoita dippikastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa dippikastike perunoiden ja pyöryköiden kanssa.




Vinkit


  • Ohjeessa on käytetty Boltsi Original -pyöryköitä, mutta mausteisemman ruoan ystävä voi hyvin valita maustetut Boltsi-pyörykät. 
  • Perunoiden paistoaika voi vaihdella perunalajikkeesta ja lohkojen koosta riippuen. Pyörykät lämpenevät nopeasti: lisää ne vasta, kun perunat tuntuvat lähes kypsiltä. 
  • Nälkäiselle joukolle voit hyvin käyttää yhden paketin sijasta kaksi pakkausta (2 x 230 g) Boltsi-pyöryköitä.





Katso myös



Seuraa meitä

Boltsi-pyörykät lohkoperunoilla

Rated 4.611111111111111 stars out of 5
4.6
(18)

4 annosta

15 min (valmistus) +

30 min (uunissa)

Boltsi-pyörykät tarjoillaan tässä reseptissä tutusti perunoiden kanssa.

Ainekset     



1 pkt (230 g)

Boltsi -kaura-siemenpyöryköitä

- - - 

1 kg

perunoita (yleisperuna)

0,5 dl

rypsiöljyä

1 tl

yrttisuolaa

0,5 tl

paprikajauhetta

0,5 tl

valkosipulijauhetta

0,25 tl

mustapippuria (rouhittu)

Dippikastike

2 dl

kermaviiliä

2 rkl

majoneesia

1 rkl

ketsuppia

0,5 tl

paprikajauhetta

0,25 tl

mustapippuria (rouhittu)

0,25 tl

suolaa

Boltsi on uutuus-pyörykkä, tässä reseptissä perunoiden kanssa.

Ohjeet

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Pese, kuori ja lohko perunat (ks. kuva). Laita lohkot reilun kokoiseen kulhoon.
  3. Sekoita perunoiden joukkoon öljy ja mausteet. Sekoita hyvin ja kaada perunat pellille leivinpaperin päälle. 
  4. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes perunat tuntuvat selkeästi pehmenneen (esim. veitsellä kokeiltaessa).
  5. Lisää Boltsi-pyörykät perunoiden päälle. 
  6. Jatka paistamista vielä 10 minuutin ajan. 
  7. Sekoita dippikastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa dippikastike perunoiden ja pyöryköiden kanssa.




Vinkit


  • Ohjeessa on käytetty Boltsi Original -pyöryköitä, mutta mausteisemman ruoan ystävä voi hyvin valita maustetut Boltsi-pyörykät. 
  • Perunoiden paistoaika voi vaihdella perunalajikkeesta ja lohkojen koosta riippuen. Pyörykät lämpenevät nopeasti: lisää ne vasta, kun perunat tuntuvat lähes kypsiltä. 
  • Nälkäiselle joukolle voit hyvin käyttää yhden paketin sijasta kaksi pakkausta (2 x 230 g) Boltsi-pyöryköitä.





Katso myös