5 annosta
30 min
Ainekset
400 g
jauhelihaa (esim. naudan paistijauhelihaa)
2
porkkanaa
1
sipuli
2-3
valkosipulin kynttä
1
sellerin varsi (varsiselleri)
1 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
vehnäjauhoja
400 g
tomaattimurskaa
3 dl
vettä
70 g (0,7 dl)
tomaattisosetta (pyree)
1 rkl
sokeria
1,5 tl
suolaa
2 tl
oreganoa (kuivattu)
1 tl
basilikaa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
Tarjoiluun:
juustoraastetta (esim. parmesan)
Ohje
Vinkit
Katso myös
5 annosta
30 min
Ainekset
400 g
jauhelihaa (esim. naudan paistijauhelihaa)
2
porkkanaa
1
sipuli
2-3
valkosipulin kynttä
1
sellerin varsi (varsiselleri)
1 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
vehnäjauhoja
400 g
tomaattimurskaa
3 dl
vettä
70 g (0,7 dl)
tomaattisosetta (pyree)
1 rkl
sokeria
1,5 tl
suolaa
2 tl
oreganoa (kuivattu)
1 tl
basilikaa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
Tarjoiluun:
juustoraastetta (esim. parmesan)
Ohje
Vinkit
Katso myös
5 annosta
30 min
Ainekset
400 g
jauhelihaa (esim. naudan paistijauhelihaa)
2
porkkanaa
1
sipuli
2-3
valkosipulin kynttä
1
sellerin varsi (varsiselleri)
1 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
vehnäjauhoja
400 g
tomaattimurskaa
3 dl
vettä
70 g (0,7 dl)
tomaattisosetta (pyree)
1 rkl
sokeria
1,5 tl
suolaa
2 tl
oreganoa (kuivattu)
1 tl
basilikaa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
Tarjoiluun:
juustoraastetta (esim. parmesan)
Ohje
Vinkit
Katso myös