4 annosta
15 minuuttia
Kaupallinen yhteistyö: Pure Garden / Black Garlic
Mustavalkosipuli on monelle tuttu kansainvälisistä ruoanlaitto-ohjelmista. Sitä valmistetaan kuitenkin myös Suomessa! Mustavalkosipuli valmistetaan kypsyttämällä valkosipulia miedossa lämmössä ja tarkkaan säädetyissä kosteusolosuhteissa. Lisäaineita ei tarvita, vaan musta väri ja upea maku syntyvät viikkoja kestävän kypsytyksen aikana.
Black Garlic -mustavalkosipulin maku on pehmeä, umaminen ja jopa lakritsainen. Valkosipulille tuttu kitkerä maku ja haju puuttuvat, eikä mustavalkosipulia voi oikein edes verrata tuttuun valkosipuliin. Black Garlic on todellakin kokeilemisen arvoinen herkku!
Voit ostaa suomalaista mustavalkosipulia helposti käytettävinä kynsinä tai herkullisena maustekastikkeena. Lisäksi on saatavilla näyttäviä, kokonaisia valkosipuleita.
Tuotteita saat tilattua helposti Black Garlicin verkkokaupasta, asuit sitten missä päin Suomea hyvänsä:
Pasta
4 annosta
400 g
spagettia
3 litraa
vettä
1 rkl
suolaa
Ainekset
1 pss (25 g)
Black Garlic -mustavalkosipulin kynsiä
2 rasiaa
minitomaatteja (yht. 500 g)
1 dl
rypsiöljyä
3 rkl
Black Garlic -maustekastiketta
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 tl
suolaa
1 ruukku
persiljaa (tuore)
150 g
parmesaania tai grana padano -juustoa
Ohje
Vinkit
4 annosta
15 minuuttia
Kaupallinen yhteistyö: Pure Garden / Black Garlic
Mustavalkosipuli on monelle tuttu kansainvälisistä ruoanlaitto-ohjelmista. Sitä valmistetaan kuitenkin myös Suomessa! Mustavalkosipuli valmistetaan kypsyttämällä valkosipulia miedossa lämmössä ja tarkkaan säädetyissä kosteusolosuhteissa. Lisäaineita ei tarvita, vaan musta väri ja upea maku syntyvät viikkoja kestävän kypsytyksen aikana.
Black Garlic -mustavalkosipulin maku on pehmeä, umaminen ja jopa lakritsainen. Valkosipulille tuttu kitkerä maku ja haju puuttuvat, eikä mustavalkosipulia voi oikein edes verrata tuttuun valkosipuliin. Black Garlic on todellakin kokeilemisen arvoinen herkku!
Voit ostaa suomalaista mustavalkosipulia helposti käytettävinä kynsinä tai herkullisena maustekastikkeena. Lisäksi on saatavilla näyttäviä, kokonaisia valkosipuleita.
Tuotteita saat tilattua helposti Black Garlicin verkkokaupasta, asuit sitten missä päin Suomea hyvänsä:
Pasta
4 annosta
400 g
spagettia
3 litraa
vettä
1 rkl
suolaa
Ainekset
1 pss (25 g)
Black Garlic -mustavalkosipulin kynsiä
2 rasiaa
minitomaatteja (yht. 500 g)
1 dl
rypsiöljyä
3 rkl
Black Garlic -maustekastiketta
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 tl
suolaa
1 ruukku
persiljaa (tuore)
150 g
parmesaania tai grana padano -juustoa
Ohje
Vinkit
4 annosta
15 minuuttia
Kaupallinen yhteistyö: Pure Garden / Black Garlic
Mustavalkosipuli on monelle tuttu kansainvälisistä ruoanlaitto-ohjelmista. Sitä valmistetaan kuitenkin myös Suomessa! Mustavalkosipuli valmistetaan kypsyttämällä valkosipulia miedossa lämmössä ja tarkkaan säädetyissä kosteusolosuhteissa. Lisäaineita ei tarvita, vaan musta väri ja upea maku syntyvät viikkoja kestävän kypsytyksen aikana.
Black Garlic -mustavalkosipulin maku on pehmeä, umaminen ja jopa lakritsainen. Valkosipulille tuttu kitkerä maku ja haju puuttuvat, eikä mustavalkosipulia voi oikein edes verrata tuttuun valkosipuliin. Black Garlic on todellakin kokeilemisen arvoinen herkku!
Voit ostaa suomalaista mustavalkosipulia helposti käytettävinä kynsinä tai herkullisena maustekastikkeena. Lisäksi on saatavilla näyttäviä, kokonaisia valkosipuleita.
Tuotteita saat tilattua helposti Black Garlicin verkkokaupasta, asuit sitten missä päin Suomea hyvänsä:
Pasta
4 annosta
400 g
spagettia
3 litraa
vettä
1 rkl
suolaa
Ainekset
1 pss (25 g)
Black Garlic -mustavalkosipulin kynsiä
2 rasiaa
minitomaatteja (yht. 500 g)
1 dl
rypsiöljyä
3 rkl
Black Garlic -maustekastiketta
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 tl
suolaa
1 ruukku
persiljaa (tuore)
150 g
parmesaania tai grana padano -juustoa
Ohje
Vinkit