Black Garlic -valkosipulipasta

Rated 5 stars out of 5
5.0
(1)

4 annosta

15  minuuttia

Kaupallinen yhteistyö: Pure Garden / Black Garlic

Mustavalkosipuli maistuu esimerkiksi pastan kanssa.
Mustavalkosipuli tuo upean maun tähän hurmaavaan, mutta nopeaan valkosipulipastaan. Reseptistä riittää neljälle, mutta jos haluat tehdä herkullisen ruoan kahdelle, ohjeen voi mainiosti puolittaa. Pastassa on käytetty suomalaisia Black Garlic -tuotteita.

Mustavalkosipuli on monelle tuttu kansainvälisistä ruoanlaitto-ohjelmista. Sitä valmistetaan kuitenkin myös Suomessa! Mustavalkosipuli valmistetaan kypsyttämällä valkosipulia miedossa lämmössä ja tarkkaan säädetyissä kosteusolosuhteissa. Lisäaineita ei tarvita, vaan musta väri ja upea maku syntyvät viikkoja kestävän kypsytyksen aikana. 


Black Garlic -mustavalkosipulin maku on pehmeä, umaminen ja jopa lakritsainen. Valkosipulille tuttu kitkerä maku ja haju puuttuvat, eikä mustavalkosipulia voi oikein edes verrata tuttuun valkosipuliin. Black Garlic on todellakin kokeilemisen arvoinen herkku! 


Voit ostaa suomalaista mustavalkosipulia helposti käytettävinä kynsinä tai herkullisena maustekastikkeena. Lisäksi on saatavilla näyttäviä, kokonaisia valkosipuleita.


Tuotteita saat tilattua helposti Black Garlicin verkkokaupasta, asuit sitten missä päin Suomea hyvänsä:



Black Garlic -verkkokauppaan


Pasta

4 annosta

400 g

spagettia

3 litraa

vettä

1 rkl

suolaa

Ainekset

1 pss (25 g)

Black Garlic -mustavalkosipulin kynsiä

2 rasiaa

minitomaatteja (yht. 500 g)

1 dl

rypsiöljyä

3 rkl

Black Garlic -maustekastiketta

1 tl

mustapippuria (rouhittu)

0,5 tl

suolaa

1 ruukku

persiljaa (tuore)

150 g

parmesaania tai grana padano -juustoa

Valkosipulipasta on ylellinen tarjottava.

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Keitä spagetti kypsäksi suolalla maustetussa vedessä (noin 8 min tai pakkauksen ohjeen mukaan). Tee muut valmistelut sillä välin.
  2. Viipaloi mustavalkosipulin kynnet (voit jättää osan kokonaisiksi). Huuhtele ja puolita minitomaatit. Raasta juusto valmiiksi.
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy, mustavalkosipuli sekä tomaatit. Paista pieni hetki, jotta tomaatit kuumenevat.  
  4. Mausta seos Black Garlic -maustekastikkeella, mustapippurilla ja suolalla. Silppua persilja ja lisää myös se pannulle. 
  5. Valuta kypsä pasta. Sekoita valkosipuli-tomaattiseos pastan joukkoon. Lisää lopuksi juustoraaste. Tarjoile heti.



Vinkit


  • Tästä valkosipulipastan ohjeesta riittää neljälle. Saat sen riittämään viidelle lisäämällä pastan määrää (yhteensä 500 g). 
  • Mustavalkosipuli sopii monenlaisiin ruokiin lisukkeeksi tai mausteeksi. Sen pehmeä maku korostaa erityisesti pastan ja perunan hyviä puolia. Koukuttava mustavalkosipuli saattaa jopa houkuttaa napostelemaan kynsiä sellaisenaan.  


Black Garlic -valkosipulipasta

Rated 5 stars out of 5
5.0
(1)

4 annosta

15  minuuttia

Kaupallinen yhteistyö: Pure Garden / Black Garlic

Mustavalkosipuli maistuu esimerkiksi pastan kanssa.
Mustavalkosipuli tuo upean maun tähän hurmaavaan, mutta nopeaan valkosipulipastaan. Reseptistä riittää neljälle, mutta jos haluat tehdä herkullisen ruoan kahdelle, ohjeen voi mainiosti puolittaa. Pastassa on käytetty suomalaisia Black Garlic -tuotteita.

Mustavalkosipuli on monelle tuttu kansainvälisistä ruoanlaitto-ohjelmista. Sitä valmistetaan kuitenkin myös Suomessa! Mustavalkosipuli valmistetaan kypsyttämällä valkosipulia miedossa lämmössä ja tarkkaan säädetyissä kosteusolosuhteissa. Lisäaineita ei tarvita, vaan musta väri ja upea maku syntyvät viikkoja kestävän kypsytyksen aikana. 


Black Garlic -mustavalkosipulin maku on pehmeä, umaminen ja jopa lakritsainen. Valkosipulille tuttu kitkerä maku ja haju puuttuvat, eikä mustavalkosipulia voi oikein edes verrata tuttuun valkosipuliin. Black Garlic on todellakin kokeilemisen arvoinen herkku! 


Voit ostaa suomalaista mustavalkosipulia helposti käytettävinä kynsinä tai herkullisena maustekastikkeena. Lisäksi on saatavilla näyttäviä, kokonaisia valkosipuleita.


Tuotteita saat tilattua helposti Black Garlicin verkkokaupasta, asuit sitten missä päin Suomea hyvänsä:



Black Garlic -verkkokauppaan


Pasta

4 annosta

400 g

spagettia

3 litraa

vettä

1 rkl

suolaa

Ainekset

1 pss (25 g)

Black Garlic -mustavalkosipulin kynsiä

2 rasiaa

minitomaatteja (yht. 500 g)

1 dl

rypsiöljyä

3 rkl

Black Garlic -maustekastiketta

1 tl

mustapippuria (rouhittu)

0,5 tl

suolaa

1 ruukku

persiljaa (tuore)

150 g

parmesaania tai grana padano -juustoa

Valkosipulipasta on ylellinen tarjottava.

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Keitä spagetti kypsäksi suolalla maustetussa vedessä (noin 8 min tai pakkauksen ohjeen mukaan). Tee muut valmistelut sillä välin.
  2. Viipaloi mustavalkosipulin kynnet (voit jättää osan kokonaisiksi). Huuhtele ja puolita minitomaatit. Raasta juusto valmiiksi.
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy, mustavalkosipuli sekä tomaatit. Paista pieni hetki, jotta tomaatit kuumenevat.  
  4. Mausta seos Black Garlic -maustekastikkeella, mustapippurilla ja suolalla. Silppua persilja ja lisää myös se pannulle. 
  5. Valuta kypsä pasta. Sekoita valkosipuli-tomaattiseos pastan joukkoon. Lisää lopuksi juustoraaste. Tarjoile heti.



Vinkit


  • Tästä valkosipulipastan ohjeesta riittää neljälle. Saat sen riittämään viidelle lisäämällä pastan määrää (yhteensä 500 g). 
  • Mustavalkosipuli sopii monenlaisiin ruokiin lisukkeeksi tai mausteeksi. Sen pehmeä maku korostaa erityisesti pastan ja perunan hyviä puolia. Koukuttava mustavalkosipuli saattaa jopa houkuttaa napostelemaan kynsiä sellaisenaan.  


Black Garlic -valkosipulipasta

Rated 5 stars out of 5
5.0
(1)

4 annosta

15  minuuttia

Kaupallinen yhteistyö: Pure Garden / Black Garlic

Mustavalkosipuli maistuu esimerkiksi pastan kanssa.
Mustavalkosipuli tuo upean maun tähän hurmaavaan, mutta nopeaan valkosipulipastaan. Reseptistä riittää neljälle, mutta jos haluat tehdä herkullisen ruoan kahdelle, ohjeen voi mainiosti puolittaa. Pastassa on käytetty suomalaisia Black Garlic -tuotteita.

Mustavalkosipuli on monelle tuttu kansainvälisistä ruoanlaitto-ohjelmista. Sitä valmistetaan kuitenkin myös Suomessa! Mustavalkosipuli valmistetaan kypsyttämällä valkosipulia miedossa lämmössä ja tarkkaan säädetyissä kosteusolosuhteissa. Lisäaineita ei tarvita, vaan musta väri ja upea maku syntyvät viikkoja kestävän kypsytyksen aikana. 


Black Garlic -mustavalkosipulin maku on pehmeä, umaminen ja jopa lakritsainen. Valkosipulille tuttu kitkerä maku ja haju puuttuvat, eikä mustavalkosipulia voi oikein edes verrata tuttuun valkosipuliin. Black Garlic on todellakin kokeilemisen arvoinen herkku! 


Voit ostaa suomalaista mustavalkosipulia helposti käytettävinä kynsinä tai herkullisena maustekastikkeena. Lisäksi on saatavilla näyttäviä, kokonaisia valkosipuleita.


Tuotteita saat tilattua helposti Black Garlicin verkkokaupasta, asuit sitten missä päin Suomea hyvänsä:



Black Garlic -verkkokauppaan


Pasta

4 annosta

400 g

spagettia

3 litraa

vettä

1 rkl

suolaa

Ainekset

1 pss (25 g)

Black Garlic -mustavalkosipulin kynsiä

2 rasiaa

minitomaatteja (yht. 500 g)

1 dl

rypsiöljyä

3 rkl

Black Garlic -maustekastiketta

1 tl

mustapippuria (rouhittu)

0,5 tl

suolaa

1 ruukku

persiljaa (tuore)

150 g

parmesaania tai grana padano -juustoa

Valkosipulipasta on ylellinen tarjottava.

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Keitä spagetti kypsäksi suolalla maustetussa vedessä (noin 8 min tai pakkauksen ohjeen mukaan). Tee muut valmistelut sillä välin.
  2. Viipaloi mustavalkosipulin kynnet (voit jättää osan kokonaisiksi). Huuhtele ja puolita minitomaatit. Raasta juusto valmiiksi.
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy, mustavalkosipuli sekä tomaatit. Paista pieni hetki, jotta tomaatit kuumenevat.  
  4. Mausta seos Black Garlic -maustekastikkeella, mustapippurilla ja suolalla. Silppua persilja ja lisää myös se pannulle. 
  5. Valuta kypsä pasta. Sekoita valkosipuli-tomaattiseos pastan joukkoon. Lisää lopuksi juustoraaste. Tarjoile heti.



Vinkit


  • Tästä valkosipulipastan ohjeesta riittää neljälle. Saat sen riittämään viidelle lisäämällä pastan määrää (yhteensä 500 g). 
  • Mustavalkosipuli sopii monenlaisiin ruokiin lisukkeeksi tai mausteeksi. Sen pehmeä maku korostaa erityisesti pastan ja perunan hyviä puolia. Koukuttava mustavalkosipuli saattaa jopa houkuttaa napostelemaan kynsiä sellaisenaan.